asiltonunmommysi Boyama hariç mutfak fayanslarımı yenilemek istiyorum ama kırıp dökülsün işin içinde iş çıksın hiç istemiyorum var mı bir yolu
midekoruyucu asiltonunmommysi benim komşu üstüne yaptı. Ama biraz alan daralıyor ve yer yükseliyor yani üstüne yapıldığı için
Tazeannee11 asiltonunmommysi benim 3 senedir kaplı. Yap bile tutmuyor ıslak bezle silip geçiyorum kullanımı aşırı rahat. İnstagramda renklendirhayatını sayfasından bakabilirsiniz
asiltonunmommysi 1pekmom_ bana sökülmesi lazım dediler ya o yüzden acaba yaptıran var mı diye merak ettim hiç örnek gördünüz mü? Tazeannee11 hemen bakacağım teşekkür ederim hangi malzeme ile temizliyorsunuz
anymom Bir kaç gündür bende mutfağım için düşünüyorum. Zemin değilde duvarlar duvar kağıdıyla kaplansa nasıl olur acaba yapan varsa bizi bilgilendirsin lütfen 😊
Tazeannee11 asiltonunmommysi her şeyle temizleniyor kimyasallardan etkilenmiyor. Benim fayans, tezgah ve dolaplar hepsi de kaplı 3 senedir hiçbişi olmadı. Sıkılırsanız sökersiniz iz kalmıyor
melodika asiltonunmommysi biz banyo ve tuvalet fayanslarını yaptık kayınpederim ile, hiç kırmadık direkt üstüne yaptık. İnce ama sağlam olan fayanslardan alırsanız alan daralmaz
Nezzz_ asiltonunmommysi Benim balkonum üstüne yapıldı fayans oluyor canım bi tık daralıyor oda çok göze batmıyor
asiltonunmommysi Defnemkalbim36 😂 sorabildiniz mi acaba? Birde eşinize şey sorsam bu duşakabinleri yere 0 yapıyorlar ya zamanla derz araları aşınıp aşağıya su akıtıyormuş o yüzden kabinli duşakabinler daha iyi diyolar ne düşünüyor bu konuda
Birannisbirbebis asiltonunmommysi annem yaptırmak istedi ama ustalar üzerine yapıştırınca düşme riski oluyor bize daha basit yapıştırır geçeriz ama kıralım öyle yapalım dediler
Defnemkalbim36 asiltonunmommysi ksr bakmayın msjinizi yeni gördüm işten gelsin soracam benim banyo fayans düşun altıda yani etrafı duşa kabin altı fayans ve çok güzel gelsin tam sorarım
Aybarsin_anasi Tabikiii yapilabilinir. Eski fayanslarin üzerine keskiyle çentikler atılır iri geniş noktalar şeklinde yapışkani tutsun diye. Yenisi yapıştırılır. Evet alan daralır ama sök tak yapılmamış olunuyo daha temiz. Nereye yapacağınıza göre değişebilir ama