Fndkurdu Merak ettiğim için genel bi sonuç var mı kaç aylıkken yan dönmeye tam ters dönmeye başladılar
Aslininannesi Fndkurdu 4ay 8 günlükken yüz üstü dönmeye, 5 ay 8 günlükken de geri sırt üstü dönmeye başladı
sessizkuzucuk Fndkurdu 3 aylıkken ufak ufak dönmeler başladı. 4 aylıkken bir tur çeviriyordu kendini, şuan 5 aylık bir nesneye kendini yuvarlayarak gidiyor
Eminekat 5 aylıkken tam dönmeye başladı zilli gece öğrendiğini uyguluyordu uykusunda wimdide 6 aylik emekleme aşamasında geceleri uykusunda dizlerinin üstünde kendini itmeye kalkıyor bebisler çok farklı Allahimm🤣🤣🤣🤦♀️
plajterligi Eminekat onun bende tutunup kalkan versiyonu var 😂😂 kalkmayı öğrendiğinde de uykusunda emekleyerek gidip tutunup kalkacak daha 🥲🥲
c-enfal lutfenoturcocugum ay bizimki de 8 ay 20 günlük daha dönmüyor bir iki kere yüz üstü döndü sonra kalkamadığı için ağlıyor
Haticeeee123 lutfenoturcocugum bizde 6 aylık 8 günlügüz dönmüyor teşebbüs bile yok dediğiniz gibi gerçi çocuk yatmıyor ki yerde yere koyunca aklı gidiyor sürekli kucagimda dönmeyi nerden ogrencek tabi 😏 dönse diye bakıyorum kucagimdan düşsün artık belim dayanmıyor
Yigitinannesi0312 lutfenoturcocugum yalnızım sanıyordum altı aylık bazen bı oyuncak için yarım dönüyor buyum bı iş yapmış gibi bakıyor😂😂
Durusunannesi Fndkurdu 3 buçuk aylıkken yan dönmeye başladı. Suan 4 aylık olacak ne zaman tam döner bekliyorum :)
Eliferva68 3 buçuk aylıkken yan dönmeye başladı 4 buçuk aylıkken tam tur dönmeye başladı şuan 7 aylık sürünüyor 😂
Adasenay 3 ay 27 günlükken yüzüstünden sırtüstü dönmeye başladı .4 buçuk aylıkken tam tur dönmeye başladı .3 gün sonra 6 aylık olacak 1 aydırda yerde sürünüyor nesnelere ulaşıyor .
Adasenay Alparslan4 çok gazlı bir bebeğim vardı hala tam bitmedi gazı o yüzden hep yüzüstü uyutuyordum .Gün içinde de uyanıkken yüzüstü duruyordu.Sanırım o yüzden erken döndü.Bu arada kızım kilolu bir bebek kiloyla da alakası yok bence .Birazda heyecanlı herşeye ulaşmaya çalışıyor.
Nimess57 Fndkurdu oğlum 5 aylıkken dönmeye başladı kızım 3ay 20 günlük bi kaç gündür tam tur dönüyor 😅