Quldeeennn Bebeğim 16 aylık 14.5 kgsıralıyor tutunmadan saniyelerce ayakta da duruyor ama yürümüyor ve artık herkes soruyor psikolojik olarak etkileniyorum DR muayeneye gıttıgımde sordum ve 18 ay kadar bi sıkıntı yok kasları da gayet iyi dedi
Prenses_annesi04 Quldeeennn evde bol bol yürüt yada yürüme arkadaşım onu al demeki yürümekten korkuyor
Tubanurrr Quldeeennn tutunarak sıralıyorsa ayağa kalkıyorsa sıkıntı yoktur 18 aylık olana kadar normal
Eflin06 Quldeeennn Gayet normal tontiş bebekler biraz geç yürüyor kuzenimin bebeğide o kilolarda daha yurumuyo tutunarak kalkıyor ama korkuyorda biz 13 aylığız 9 kiloyuz yürüyor kızım şuan oda yürüyecektir acele etmeyin etrafada kulak asmayın etrafa kalsa 5 aylıkken konuşacaklar
Quldeeennn Teşekkür ederim inşallah kızımda yürür herkes bişey söylüyor kendımce etkilenmesinde etraftan etkilenir oldum
cheesecake Quldeeennn hayır değildi sıralıyodu ama kendi yurumuyodu 1 hafta içinde Bianda yürüdü bizde şaşırdık
Hndealnathn Biraz bebeğinize müsade edin gereken hazırbulunusluga erdiğinde yürür aynen doktorun dediği gibi zaten 18 aya kadar normal buluyorlar bu durumu