Yhb1411 Kızlar begımın kıyafetlerindekı lekelerı nasil çıkarabilirım önereceğinız leke cıkarıcı var mı beyaz sırke beyaz sabun kullandım ama çıkmadı önerilerinızı bekliyorum
Ademfatmanur Yhb1411 porçöz leke çıkarıcı kullanıyorum yıkamadan önce sonra makineye atıyorum tertemiz oluyor
kuzeyinannesi__ Yhb1411 turkishcare leke çıkarıcı var trendyoldan bakabilirsiniz herşeye kullanılabiliyor ama bebek kıyafeti için siz yinede ürün icerigini okuyun derim
Tosbikannem Yhb1411 sonett kullanıyorum vegan ve temiz içerik ek gıda lekesi kaka lekesini muhteşem çıkarıyor
Mrv_ Roa Bitkisel çok başarılı bu konuda İstersen instagram hesaplarından kullanıcı paylaşımlarını görebilirsin Temin etmek istersen yardımcı olabilirim
Tosbikannem kuzeyinannesi__ bu bende var bebek kıyafetleri için uygun değil üzerinde zehir olduğuna dair bir yazı var hatta temastan kaçının bulunduğunuz ortamda havayı solumayın vs yazıyor ama kendi ayakkabılarımız için denedim fırçaladım sonra makineye attım ilk günkü gibi tertemiz yaptı kıyafet lekesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kendi kıyafetimde denedim işe yaramadı
Gamzeeyigun Yhb1411 Uni babynin leke çıkarıcısi var hiç bir şey yapmama gerek kalmıyor bekleyen lekeleri bile cikartiyo makineye atmadan önce sıkıyorum atıyorum
E-a-35 Yhb1411 hommbitkisel leke çıkarıcı ürünlerini kullanıyorum ve satıyorum kan lekesine kdar çıkarıyor