tugcedeniz Kızlar ben bebeğime 1 haftadır tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ve iyi gitmiyor canım sıkkın uyku tutmadı önüme gelen herşeyi okuyorum eğitimle alakalı, siz neden uyuyamadınız? Sohbet edelim kafamız dağılsın
Mcnkarsel tugcedeniz 2 den önce yatmayı beceremiyorum ben ya. Eşim gece 12 de geliyo işten 1 saat takılıyoruz sonra yatmadan besliyim altını alıyım derken bu saat oluyo hep
Zeliff tugcedeniz çünkü ben akıllanmam. Sabah kızım erkenden kaldırınca “keşke erken yatsaydım” demeyi hobi haline getirdim 😅 tuvalet eğitimini iki hafta kadar önce tamamladık bizde merak ettikleriniz varsa seve seve yanıtlarım ☺️
tugcedeniz tubiiik_ Ah geçmiş olsun diyelim, bir gün daha başardık umarım sabaha kadar mışıl mışıl uyur 🙏🏻
tugcedeniz Mcnkarsel Bende çişe kaldırcam birazdan onu bekliyorum. Annelik niye böyle yaa 2 yaşına kadar uyanmasın diye takla at şimdi sil baştan bu sefer ben uyandırıyor resmen delilik
tubiiik_ tugcedeniz inşallah uyur normalde uyuyan bebek maşallah 2 gun önce kolunu yaktım kazayla kolunun ustune yatınca sızlıyo oyuzden her saat bası kalkıyoz
tugcedeniz Zeliff Yaa milyon tane sorabilirim 🙈🙈 İlk önce kaç aylık? Çişini söylemesi ne kadar sürdü, bi de kaka yapmaktan korkmuyor ama onu da 1 hafta da 4 defa altına yaptı, afedersin burnuma kadar b.ka batmış durumdayım vazgeçesim var
Elifdurhann tugcedeniz oyun peşinde uykusu gelsin diye dört gözle bekliyorum ama neerdee emekleyip duruyor bir sağa bir sola
Zeliff Birmelekannesii00 28 aylık benim kızım. Bir posta upuzun yazmıştım buraya kopyala yapıştır yapacağım senide etiketlerim☺️
Elifdurhann tugcedeniz uyudu şimdi çok şükür 😃 sizde de oluyor mu bu durum; şimdi bu bebek benim bebegim mi ben mi doğurdum bunu? Annesi olduğumu sürekli hatırlatıyorum kendime çünkü bakicisiymis gibi hissediyorum hala sanki gerçek Annesi babası gelip alacakmış gibi
miracmoms Çünkü kendimle kalabildiğim tek zaman evdeki herkesin uyuduğu zaman bu yüzden uyumamayı tercih ediyorum kendime vakit ayırıyorum sonra her sabah bu dahice fikrime söverek uyanıyorum ama akıllanmadım akıllanmıcam😂