Gizemotkun Arkadaşlar merhaba bebeğim 9 aylık sadece sol gözünde çapaklanma oluşmaya başladı sanki gözünde içinde beyaz sıvı oluyor(sivilce sıkarız da beyaz irin çıkar ya öyle bişey) önerebileceğiniz bir şey var mı
Sorusormomm Gizemotkun aynısı bizde de oldu ya sağ gözde vardı şimdi digeride olmuş 33 aylik kırgınlık halsizlik burun akıntısı da var gece uyurken sürekli huysuzlanjuor anlamadm gitti derdini doktora götürdük damla verdi gözüne onu koyunca diğer gozude aynı oldu
terazikadini Gizemotkun enfeksiyon kapmış sanırım göz doktoruna götürün önerilen ilaçları kullanmayın benim bebeğiminde oldu antibiyotikli ilaç vermişti
Sorusormomm terazikadini sizin bebeğinizde olduğunda uyurken gece huysuzlanip ağlayarak saha sola dönüyor muydu acaba kaç günde düzeldi
terazikadini Sorusormomm bizim doğduktan 1 hafta sonra çapaklanmaya başladı 2 aylık olmadan düzeldi ama kanal tıkanıklığı vardı bizim ağlaması vardı ama dönemiyordu tabi gözü yapışıyodu çapaktan açamıyordu ben elimle açıyordum o kremi 1 hafta kullanıyosun sonrasında hijyen önemli sürekli orayı ılık su ve temiz ağız mendili ile sildim kanal masajı yaptım düzeldi
Gizemotkun Sorusormomm evet gece doğru düzgün uyku uyumadık doktor antibiyotikli ilaç verdi bir günde düzeldi, genellikle bulaşıcı oluyormuş dikkat etmek gerekiyor