Huma_kus34 Kızlar göz kapatıcısı arıyorum MAC öneren oluyor kullanan varmı memnun kaldığınız iyi bir kapatıcı
Deletedmom_79 Huma_kus34 ben kullanmıyorum ama Skinfood Salmon Concealer baya yorumlanan bir ürün Trendyol’da. Bakın isterseniz
Huma_kus34 BuzluKahve genetik olarak bar bizde kahverengi boyle sıgara kullanmaısım gıbı sanki öyle duruyor
Deletedmom_79 Huma_kus34 yani artık fiyatları da hepsinin uçuk🫤 ya batacaksın ya çıkacaksın😁 Satıcıya sor kısmından ya da yorumların içinden kendi göz altın gibi olan yorumları muhakka bulursun öyle grileşme çamurlaşma giib bişey olmuyosa neden olmasın💃🏼
slnkrglu Minkpndam Bende aynı ürünü kullanıyorum. Benim gözaltı morluğum çok net ve ne kullandıysam kapatamadım. Tek başına yeterli oluyor.
slnkrglu Minkpndam Evet geçen sene Nisanda aldım. Her gün kullanıyor olmama rağmen hala bitmedi. Çok küçük ve boyutuna göre pahalı diye düşünmüştüm ama sonuna kadar hakediyor.
Minkpndam slnkrglu aynen öyle valla bende aşırı memnunum yeni aldım ben umarım uzun yıllar kullanırım 😂