ElifKaratas Merhaba arkadslar wellcare vitamın d aldm ben doktora sormadan kahverengi kutu 1 damla 1000ıu yazıyır üstünde bebeğim 1 aylık kullanım şekli nasıl kaç damla birde kullanabilir miyim bunu genelde sprey kullanıyordu çoğu kişi ama
deletedmom4842 ElifKaratas Canım o gün benim açtığım posta sormuştun sana 400 olanı yazmıştım yanlış almışsın.
Janss ElifKaratas 1000 IU büyükler için olan formu . 400 IU almanız gerekliydi . Sizdeki fazla gelir bebeğe . Değiştirmeniz lazım .
ElifKaratas deletedmom4842 ya ben dedim damla olucak damla olarak bu dedi diğeri sprey dedi canm bakalm değiştirir insallah
ElifKaratas Hay Allah tamam arkadaşlar cok sağolun insalalh değiştirirler ilacı da özel getirmişlerdi insalalh değiştiriler
TalhaEnes ElifKaratas bende yanlış almistim senin gibi geri vermedim kendim kullanıyorum ☺ oğluma tekrar aldim .bizimde d vitaminine ihtiyacımız var cok sık güneş göremediğimiz için
Minikprensim ElifKaratas kendin kullan canım yetişkinler için de en iyi d vitamini. Diğer d vitaminlerinden değerleri çok daha hızlı yükselttiği saptanmış wellcare in.
Melihaa ElifKaratas sprey ama damla aparatıda oluyo balım içinde hangisi kolayına geliyosa spreyle bi fıs damlayla iki damlaymış ☺️
mosimosi ElifKaratas bence değiştirmeyin, kendiniz kullanın. Annelerin de vitamine ihtiyacı var. Bebeğinize 400 olanı alın. Ben öyle yapıyorum, ocean benimki.