HavvaAmine22 Arkadaşlar ben sezeryanden sonra göbeğimi sıkmadım ve göbeğim öyle kaldı çok yayvan bi şekilde doğumdan sonra süt yapsın diye çokta kilo aldım sizler sezeryan göbekleriniz için ne yaptınız şimdi sıktırsam acaba işe yarar mı doğum yapalı 8 ay oldu
Zhdsngz HavvaAmine22 bende sarmadım ne vaktim oldu ona ne keyfim vıcık bir haldeyim anlattığınız gibi 2. Sezeryanim 9 aylık olacak kızım şimdi şimdi diyetler yürüyüşlere başladım Umarım göbeğim de bana veda eder 😀
Mavababyy HavvaAmine22 doğumdan sonra diyet ve korse ile ancak toplanıyo diğer türlü bölgesel egzersiz yapmanız lazım 🙃 1 ay korse kullandım ve diyet yaptım çok azıcık kaldı göbeğim ,bebeğim 2 aylık olacak eski kiloma da döndüm bol su tüketin
Boncukkizim HavvaAmine22 göbek spor yapmadan gitmiyor maalesef. Ben 10 ay önce doğum yaptım. Aldığım bütün kiloları verdim. Ama gel gör ki o eski halimden eser yok şimdi. Öyle korseyle sıkmayla falan olmuyor yani bacım
FtsArf HavvaAmine22 Bende 1ay oldu korse kilot kullanfim ona rağmen yumuşak göbeğim var şimdi farklı bir korse kulkaniyorum gülerken bile göbeğim oynuyor çok sinir bozucu bir durum hala devam edeceğim kullanmaya
Tasoz Ben normal doğum yaptım, doğum sonrası da sıktım ama benim de hala göbek var 🤦♀️ 11 ay oldu doğum yapalı, spora başladım ilerleme kaydediyorum, devamını getiricem inşallah. Spor ve beslenme düzeniyle gider diye tahmin ediyorum 🥰
Umutluluk Chloe ting ve Leslie 30 mil yapıyorum ama acıkıyorım ve yiyorum 😅ilk doğumda bence çok kolay vermek mesele 2.doğum 😅
orkideSeverim HavvaAmine22 kız sezeryana bakmıyor o bende normal doğum yaptım sarmadım süt olsun diye ne varsa gömdüm kaldı annem homurdanıp duruyor ben sana sar dedim dinlemedin bilmem ne de diyorum o korseyle olacak şey değil sporla toparlanır bebeğim 9 aylık yavaş yavaş spor vs yapacam inşallah
slnkrglu HavvaAmine22 Ölçülü ve sağlıklı beslenmek yeterli olur diye düşünüyorum. Sezaryen göbeği bana doğru bir tabir gelmiyor. Doğum sonrası korse hiç kullanmadım, herhangi bir şeyle sarmadım. 40 içinde hem kilolarım hemde göbeğim gitti. Emzirdiğim için diyet hiç yapmadım, aksine sık sık yedim. Normal doğum yapıp göbeğini saran arkadaşım şuan salık bir göbeğe sahip. Çünkü emzirme döneminde aşırı sağlıksız beslendi. Tabiki genetikte önemli faktör.