Tubiti Arenilay- teşekkürler ederim. Baya alerjen bakmışlar. Bebeğim daha küçük olduğu için inşallah acımaz
Tubiti sena2301 çok teşekkür ederim. Sizin ki baya küçülmüş yapıldığında. İnşallah bizimde acısız bir şekilde olur.
iyiliktozuu Tubiti 6 lı veya 12li iğneler oluyor içeriğine sebze meyve yumurta gibi şeyler iğne halinde hepsi farklı farklı kolunuza batırıyorlar ne taraf kabarıyor ise orası alerjik oluyor
Caglak Tubiti 4 aylıkken ve 6 buçuk aylıkken yaptırdım. Daha kesin sonuç veriyor. Acıtmıyor bence çünkü ağlamadı
Caglak Tubiti 18 adet alerjene bakıldı. Serum fizyolojik, histamin, süt, yumurta sarısı, yumurta beyazı, susam, ceviz, fındık, fıstık, badem, Antep fıstığı, soya, buğday, kırmızı et, tavuk, balık, domates ve çilek
Tubiti Caglak bakalım bizde nelere bakacaklar. Peki bu bayılanlar haricinde yediklerinizde dikkat ettiğiniz oldu mu.
Caglak Tubiti dengeli yemeye çalıştım. Ekmek dışında hiçbir şeye aşırı yüklenmedim. Sadece semizotu tadımında vücudu reaksiyon gösterince ne olur ne olmaz diye kendim de yemedim.
Sesss_s Tubiti evet ama sınırlı sayıda benim 15 tane meyve sebze yapıldı bir cok meyve baharat var genelde en cok alerjik olanları yapılıyor hepsini denenemicegi içn yavaş yavaş 3 gün kuralına uyaraksan bebeginizde deniceksiniz