melikedelibasss Hanımlar ilk babalar günü olacak eşimin güzel bir hediye arayışındayım önerilere acıgım 🌸 anlamlı birşey olsun istiyorum
Birannisbirbebis melikedelibasss baba kız ve ya baba oğul tişörtleri var ben eşime almıştım çok beğenmişti
doktor_bu_ne melikedelibasss les benjamins tişört aldım ben sevdiğimiz farklı bir marka, eşim öyle cicili süslü şeyler değil de işe yarayacağı şeyleri tercih ediyor
delirmeceler melikedelibasss maddi durumunuza göre değişir ben eşime özel tasarım cüzdan yaptırdım isimi yazıyordu birde çok istediği bir akıllı saat vardı onuda aldım
Asyaayaz1 Ben sosyopix den baba yazılı içerisinde kızım ile fotoğrafları basılı çerçeve yaptırmıştım üzerine yazı yazdırmıştım geçen yıl çok beğenmişti
melikedelibasss @doktor_bu_ne kiyafet sürekli aldığim bisey daha 1 hafta önce lufiandan iki adet lacoste aldım
delirmeceler melikedelibasss akıllı saati olmayanı dövüyolar gibi ufacık çocuklarda bile var her erkektede olması lazım bence inşallah mutlu olacağı bir hediye bulursunuz