Aasdrrvg10 theanalikko ah haklısınız bende öyle düşünüyorum vermedim zaten yinede merak ettim yapan var mı diye
Aasdrrvg10 a-bukemm biliyorum kg denilmediğini zaten önemli olan burda miktarı değil onun vucuduna girip girmemesi
Aasdrrvg10 Whatdeding biz onu kullanmaya başladık 10 günden fazla oluyor dr 15 günde etki eder dedi biz mi etkisini görmedik sizde hemen etki etmişmiydi
Whatdeding Aasdrrvg10 4-5. Günde etki etmişti tabi karın masajıyla destek veriyordum . Doktorunuza danışarak hem biogaia hem de 1 çay kaşığı sızma hakiki zeytinyağı verebilirsiniz.
Zeyada07 Aasdrrvg10 belirtmeyi unutmuşum zeytin yağını günde 2 defa birer çay kaşığı içiriyoruz tabi bunu doktorunuza danışmanız gerekir her doktor aynı öneride bulunmayabiliyor malum.
Aasdrrvg10 Mevacanimkizim ya bende ondan korkuyorum valla susacağı denk gelir havasından geçilmez her ağlamasında önünü alamam bu sefer
Burcuatess Aasdrrvg10 benimkide kabız herkes zeytinyağı ver dedi dinlemedim vermedim su bile verilmezken yağı nasıl sindirsin dedim. Doktora gittim aynısını söyledi hemde günde 3 defa 1 çay kaşığı 😅