Dmtt06 Çok fit bir hamilelik geçirdim toplam 14 kilo aldım ama hiç belli olmuyordu doğurduktan sonra feci kilo aldım gevşedim her yerim kolum bile selülit oldu sütüm olsun diye boyuna yiyorum süt problemi yaşıyorum bazen bebeğim 3 ay 17 günlük sürekli aynı pantolonu giyiyorum diyet yapsam sütüm azalır mı ya da yapıp zayıfladım dediğiniz şeyler var mı psikolojim bozuldu😢
Asyaveannesi04 Dmtt06 aşırı yemeniz süt yapmaz ki, bol su, dinlenme, yeşillik, bulgur vs süt yapar. Ekmek, kızartma, hamur işi, paketli gıdalardan uzak durun sütünüz azalmadan kilo verebilirsiniz ben bu şekilde verdim sütüm de azalmadı 17 aylık hala emziriyorum
Sapsikanne Dmtt06 76 kiloyla hamile kaldım 98 le doğuma gittim şu an oğlum 16 aylık 72 kiloyum uzun zamandır da aynı kilodayım çünkü beslenme düzenimi bozdum düzenli beslenirseniz emzirirken kilo vermek çok kolay ben et tavuk balık yiyerek verdim 20 kiloyu ama ne zaman tekrar tatlıya hamur işine başladım kilo vermem durdu almıyorum ama vermiyorum da çok yemenize gerek yok hele ekmek va hiçbir faydası yok bol protein almaya çalışın et tavuk balık yumurta süt ürünleri yeşillik bulgur tüketin hem sütünüz artar hem kilo verirsiniz
Dmtt06 Asyaveannesi04 vallahi hepsini yiyorum iştahım acayip açıldı can sıkıntısından yemeğe saldırıyorum egzersiz yaptınız mı peki
Asyaveannesi04 Dmtt06 Günde 1 saat yürüyüş yaptım şuan da da pilatese gidiyorum 7 ders oldu, sıkılaşmak istediğim için
arenisraa Canım desene aynıyız geceleri bebeğim asla memeden ayrılmak istemiyor. Geceleri bende ne bulsam yiyorum ve bende aşırı kilo aldım.. Allah yardımcımız olsun 😂😂😂😂
Dmtt06 gurbet_gelini12 62 kilo ile hamile kaldım 76 kilo doğum yaptım boyum uzun doğumdan sonra tartıldım 70 kiloydum şimdi 72 kiloyum 😰 bir de hareketsizlikten bacaklarım feci kalınlaştı göbeğim kaldı kollarım bile selülit oldu 😒
gurbet_gelini12 Dmtt06 aynı kilodayız şuan 69 dan 72/73 kadar çıkmışım şuan bende hareket etmiyorum evdeyım bır haftadır çıkmamışım tazıyem var mıllet gelıp gidiyor kaldı benımkısıde