Antalyalianne Slm kızlar akşam çayına misafirm gelecek haftaya geleckler şimdiden menü oluşturuyum belli olsun diyorum aklımdakilei yazıyorum bi fikir verin Çiğ köfte ev yapımı Sarma Erişte salatası Köstebek pasta Kabak tatlısı Çerez falan Nasıl sizce menü saçma mı ben bilemedim Birde masaya ortaya mi hazırlayım yoksa masaya herkese ayrı tabak mi yapayım ❓❓❓❓❓
tatlibiranneo Antalyalianne erişte salatası yetine Rus salatası daha iyi gibi yoğurtlu bir şey iyi gider sarma yemekten sonra ağır bence onun yerine börek olabilir
Alpaslan_annesi Antalyalianne kostebek pastasi ve kabak tatlisi iki tatli bir arada sanki fazla olmus haricindekiler guzel bence
Uffsananebeslk Antalyalianne Çiğ köfte herkes yer bence. Mercimeği seven herkes yer en azından. Bence güzel seçim. Köstebek pasta veya kabak tatlısı seçseniz daha iyi olur bence. Sarma güzel. Erişte salatası da güzel ama tavuklu şehriye salatası da yakışır. Eğer üşenmezsen sarma yerine poğaça da güzel olur ama ilk geliyorlar demissin sarma da iyi
Meltem-1 Antalyalianne Tuzlu +şekerli kurabiye yapabilirsiniz, yanına peynirli börek,Rus salatası çerez bunları çay ile servis edebilirsiniz köstebek pasta veya tatilinizida kahve ile servis yapabilirsiniz veya magnolya ☺️ daha sonra meyve tabağı da hazırlayabilirsiniz
Antalyalianne Uffsananebeslk Çok teşekkür ederim güzel menü demi sizce tabak mi yapayım masaya ortaya mi hazırlayım herkes kendi tabağına alsin
Antalyalianne Kızlar birşey daha sorucam herkese tabak mi yapayım masaya ortaya mi koyayaim sizce❓❓❓❓❓❓
Yagmursonrasitoprakkokusu Antalyalianne fazla çeşit çıkarmayı düşünüyorsanız ortaya koymak daha iyi olur
Alpaslan_annesi Antalyalianne ortada dolanan kucuk bir cocugunuz varsa masa kurun caylar ortada olmaz en azindan biz aile toplantilarinda genelde masada cay iciyoruz malum ortada kosturan bir bebis olunca herkes tedirgin oluyor 🤦🏼♀️
Tasbebek_ Antalyalianne ilk defa geliyorlarsa tabak yapmak mantıklı daha özenli olur diğer türlü 5 çayı sohbet ortamı gibi olabilir bence akşam oturması için menü karışık gibi Rus salatası Sigara böreği ama galeta unuyla bulaya bilirsiniz Dondurma kurabiye veya un kurabiyesi Cup ta tiramisu ve ya kadayıfı muhallebi Porsiyonluk köstebek pasta Sarma Misafir tabağını daha dolu ve zengin gösteriyor bence tabi sizin seçtikleriniz de uyumlu ve güzel
Uffsananebeslk Antalyalianne Valla masaya da koysan güzel olur hem bol gözükür ben ilk defa gitsem masada görmek isterdim , abes karşılamazdım
Antalyalianne Yagmursonrasitoprakkokusu Aynen ama erkeklerde olunca dedim acaba ortaya sadece çerez mi koysam
Antalyalianne Alpaslan_annesi Aynen çocuk var masaya koyacam da tabak mi yapsam herkese yoksa ortaya koysam herkes tabağına mi alsa
Cigdemss Antalyalianne akşam için fazla gibi , çiğköfte bulgur, sarma pirinç, erişte var hamur, çiğköfte güzel, sarma yerine börek olabilir, tatlı 2 çeşit biri yerine kurabiye falan olabilir. Daha hafif atıştırmalık şeyler güzel olur