Mihradenzeyno Bebeğim 16 günlük süt yetmediği için hipp mama aldım ama geri kusuyor aşırı tatsız, tadına baktım, beğenmedi sanırım, içine şeker eklesem uygun olur mu, acil diyorum çünkü bebek susmak bilmiyor ve aç
benkosarim Mihradenzeyno bebekler için o mama tadı da onlara göre sakın şeker eklemeyin bebeği zehirlersiniz siz verin mama yi ilk defa içiyorsa ondan dolayı dir verdikçe alışır
Alparslan616161 Mihradenzeyno mamanın içine herhangi bişi eklenmez içtiğini kusuyorsa o mamayı midesi hazmetmiyor istemiyor bnm oğlumda bebelac da kusardı değiştirdim sma ve aptamil kullanyrm 2 ayda bir değiştiriyrm
Elifdurhann Şekeri ek gidaya geçen bebek için bile önermiyorlar 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar in marketten al bebelac da verebilirsin
Elifdurhann Alamam dersen en acil seçenek mamanin kıvamını düşür şu miktarını daha fazla koy Atıyorum 2 kasik mama ve 60 cc su koyduysan yine 60 cc su koy 1 kasik mama koy
Elifdurhann Mihradenzeyno canim kaşıkla ver şimdilik acil olduğu için söylüyorum soyle bir doysun önce. Sonra yavaş yavaş alıştirirsin biberona İlk etapta şırınga ile bile veriyorlar
Dlr89 Mihradenzeyno sakınn sma yada aptamil almalısın bu arada bebeklerde kusma olur fazlaysa ona druna danış uygun mamayı söyler reflüsü olabilir
terazikadini Mihradenzeyno hayır kesinlikle katmayın bebelac alabilirsin sanal marketlerde de var bebelac 1 yenidoğana uygun olan al sindirimide kolay oluyor