Oglusum5357 Artık sallamaktan oturmaktan omurgam eğrildi neredeyse sirt ağrısından ölüyorumm bi türlü uzun uykuya geçemiyorum 24 saat bu şekilde. Bıraktığım an uyaniyor. 2 aylik bebek uykuya neden geçemez yanlis yaptigim bsey mi var acaba ya da ne yapmaliyim
Naz_22 Oglusum5357 benim oğlum da 2 aylık oldu bundan öncesine kadar hiç uyku sorunu yaşamamıştım ama 2 aylık olduğundan beri huy değiştirdi bıraktığım an ağlamaya başlıyor yemek yemeye fırsat bulamıyorum desem yeridir sanırım bu bir süreç geçecek ümidiyle bekliyorum
elifiii Oglusum5357 2 aylik bir bebek icin normal sizinle olmak istemesi ve bazi donemler daha cok ten temasi istiyor. Ilk 3-4 ay dunyaya alisma suresi ve bebeginizin tepkilerini izlemeye calisin. Evin nemi ortamin sicakligi evi havalandirmaniz vs. bir suru faktor var. Sallamaya alistirmamanizi oneririm. Alerji belirtileri de olabilir. Gunduz uykusu bile karanlik bir oda yaratin emzirip gazini cikartip uyutun. Uzerine veya yanlarina birisi varmis hissi vermek icin hafif bir ortuyu rulo yapip yanlarina destek halinde koyun daha uzun sure uyuyacaktir. Aksamlari emzirdikten sonra esinize verin gazini cikartip omzunda uyuduktan sonra besigine koyar siz o sirada kisa kisa olsa da uyumaya calisin.
Nurtupu Oglusum5357 küçük şaseler halinde zaten. Restoranlarda küçük paketli toz şekerler olur ya öyle paketli. 1 su bardağı sıcak suya döküp karıştırıyorsunuz. Ilısın içirebilirsiniz. 15 günlükten itibaren kullanılıyor. Ama ben hiç tamamını içirmedim ağır gelirse diye. 60 ml 90 ml falan veriyodum