nnasil Merhaba annelerr bebeğine similac mama kullanan var mı acaba? Memnun musunuz? Çok duyulan bir mama olmadığı için endişe ettim ama bebeğim reddetmedi aldı. Sizde durumlar nasıl? Mama hakkında bildikleriniz varsa bilmek isterim. Bu arada oğlum 5 aylık
babygirl35_ nnasil bende 11 aylık kızım için aldım arkadaşım çocuğunu onla büyütmüş. Şimdilik sorun olmadı. Sen 16 gün önce paylaşmışssın sorun oldu mu canım?
tekbasimabakiyorum nnasil çok duyulan bir mama değil mi? 😁 dünyanın en çok satan mamalarından biri yahu. Amerika’da biz nasıl selpak diyoruz onlar similac diyor o derece yaygın. İçinde palm yağı yok ve şekersiz. Gayet güzel bir mama
Sibel624 6 ay boyunca kullandık güzel mama memnun kaldık şimdi infatrini kullanmay başladık yeni rapor çıkardık
nnasil babygirl35_ hayır hiç sorun olmadı diğerlerine nazaran daha çok sevdi bebeğim doktorumuz da içerik olarak en iyisi ama türkiyede çok bilinmiyor bulup kullanabiliyorsanız ne mutlu size dedi😅
Ececiiim nnasil doktorunuzun yorumuna şaşırdım. Gratiste bile satılıyor bu mama ☺️ memnun kaldıysanız ordan temin edebilirsiniz
babygirl35_ Ececiiim gratis?? İroniniz saçma olmuş 😄😄İçeriğini araştırırsanız gerçekten iyi bir mama yalnız
babygirl35_ Ececiiim valla varsa da iyi olmuş trendyolda sipariş geç gelince tedarik edebilirim. Markette de hipp sma satılıyo ha market ha gratis farkı yok. Kaç doktordan duydum similac markasının içeriğinin temiz olduğunu. Ha siz vermezsiniz, sizin tercihiniz.
Ececiiim babygirl35_ hanımefendi benim oğlum zaten mama yemiyo konu o değil. Doktorunuz demiş ya bravo tr de nasıl buldunuz falan ben de gördüğümü paylaşıyorum. İroni falan demişsiniz bilip bilmeden tuhaf olmuş 😉
babygirl35_ Ececiiim hanımefendi sizden öğrenmiş oldum bilmiyodum? Ben böbürlenmedim bununla sizin gibi. Gerçekten dalga geçtiniz sandım. Bununla ilgili kusura bakmayın öncelikle. Ne güzel sizden bi bilgi öğrendim diye baktım olaya aksine. Siparişim geç gelirse gratisten gidip alırım. İnsanlar gerçekten tuhaf herşeye kötü niyetli bakmayı huy edinmiş. Neyse iyi günler size..
babygirl35_ tekbasimabakiyorum aynen öyle içeriği gerçekten temiz çocuğumuz söz konusu tabi ki araştırcaz bazıları böcek ilacı vermiş gibi tepki veriyo ilginç
Ececiiim babygirl35_ ben de böbürlendiğimi hatırlamıyorum. Söylenen gibi zor bulunan bi mama olmadığını söyledim. Doktorunuzun yorumuna şaşırdığımı belirttim. Ayrıca mama karşıtı vs değilim. Zaten bunla alakalı bişey söylemedim. Söylenen şeyleri daha dikkatli okursanız herhangi bir yanlış anlaşılma olmaz.
Demirbey07 Ben de tavsiye üzerine almıştım çok mama denedik en son similac da kaldık 6 ayı geçmiştir kullanalı gayet de memnunuz oğlum da severek içiyor kilo olarak da iyi koruyor bence bebeği
babygirl35_ Ececiiim sizin mama karşıtı olduğunuzu düşündüğümü nerden çıkardınız 😊 sizin yorumunuza yaptığım yorum değil o. Neyse çok uzadı gerçekten gereksiz yere iyi günler dilerim size hoşçakalın..🙏