Devlet kurumunda çalışıyorum oğlum 1 yaşında,2 ay önce işe başladım, süt iznim bu hafta perşembe bitiyor, cuma itibari ile sabah 9 akşam 6 çalışıcam, 2 aydır kız kardeşim evime gidip gelip bakıyordu, kız kardeşim 17 yaşinda ve tek çok yorulduğunu söylüyor, yanına ya bakıcı almamızı ya da yarım gün kreşe vermemizi istiyor, kardeşime aylık 6000 bin veriyorum, başka birini eşim ile bende evde bakmasını istemiyoruz kardeşime güveniyorum çünkü, eşimin ailesi bakmıyor, ailem 2 vasıta uzakta kız kardeşimde onlar ile kalıyor, hergün git gel yapıyor kardeşim, şimdi oturduğum eve 2750 veriyorum kira, evi taşısam ailemin yanına kiralar ateş pahası, kredi ile iş yapmıyoruz araba alamıyoruz, annem rahatsız yardımcı oluyor ama gel git yapmak istemiyor hergün evinide bırakamıyor, kreş sabahtan akşama 6000 bine, ama daha çok küçük vermek istemiyorum, ailemin yanına her sabah taksi ile bırakıp akşam taksi ile almayı düşünüyorum, kız kardeşim tek bakamayacağını annemin de yardımcı olabileceğini söylüyor, yani ne yapacağımı bilmiyorum siz ne yapardınız kreşe mi verirdiniz , annenizin yanına mı bırakırdınız, her sabah iki vasıta, açıkcası ailemin yanınıda bir tarafım ısınıyor bir tarafım ısınmıyor, ailemin yanına bırakırsam ücret almıycaklar sadece taksi parası vericem günlük 200 tl hafta içi 4 gece oğlım ile orda kalıcam ya da işe ordan gidip gelicem