Naz-1204 Merhaba arkadaşlar benm bebeğim 2 aylık oldu sleppy 2 numara beze geçtim ama bezini islatinca sürekli pantolonu kıyafeti falan islaniyo 1 numarada da oyleydi neyden olabilir acaba bezini sürekli aralıklarla da degistiriyorum
Ali_asaf_10 Naz-1204 bez markası değiştirin her bez her bebekte aynı etki yaratmiyo ben çok bez denedim insanlar memnun diye ama hep sızdırdı sleepyden memnunum siz başka deneyin bencr
Asyasim Naz-1204 bende sleppy kullaniyordum ilk başlarda çok sızdıriyordu. Molfix pure soft aldim denemek için hic sizdirma yapmadi deneyebilirsiniz
Mrvkrt- Naz-1204 bende kullanıyorum ilk başlar çok sızdırıyordu kızım altı aylık üç numara kullanıyoruz şuan öyle bir durum yok ikide de olmamıştı
Neslihan8181 Naz-1204 bende sleepy kullandım 4 buçuk zylj, oğlum var molfix e geçmek zorunda kaldım koku yapiyo sızdırma oldu bu kaç defa yoksa çok memnunum islak mendilinden memnunum …. o kadar çok bez markası var ki bilemiyorum
Oaey24 Bende sleppt kullanıyoedum cok sızdırma ve rasmma yaptı şimdi molfix kullanıyprum cok ta memnunum tavsiye ederim
Aleynagr Naz-1204 bende sleepy de aynı sorunu yaşadım şimdi molfixe geçtim bu sorunum ortadan kalktı hatta sleepy de çiş dolunca içi çok ıslak kalıyordu molfixte ise o ıslaklık olmuyor bebeğimi rahatsız etmediğini düşünüyorum deneyebilirsiniz