Nerminemrl 44 günlük bebeğim geceleri hic uyumuyor. Yatağa koydugum anda uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım hergün sabahlıyoruz.
Yegino Nerminemrl yaklaşık 2 haftadır ezanı duymadan uyumuyo gibi bi şey uyusa da en fazla yarım saat 😕 öncesinde hiç böyle değildi
Nerminemrl Cemremmmmm gündüzleride düzenli uyumuyorki sabah 6-8.30 , 9.00-12.30 uyursa 1den 3 kadr öğlen
Yegino Nerminemrl gece çok sıkıntı oluyor uykusuzluk sinirde yapıyo çok, bağırıyorum bazen sonra üzülüyorum da 😕 gündüz uyutmama gibi bi şansım da yok ki daha çok küçük ilgisini çekmiyo nerdeyse hiç bişey uyanık tutamıyorum 🤷♀️
Nerminemrl Yegino bazen dayanamayıp bende bagırıyorum. Bedenim dinlenmeyince gözüm bişey görmüyor. Memeyide reddediyor bir kac gündür. Biberona sağıp veriyorum sütümü. Gögsümde sertlik oluştu. Yarn doktors gideceğim.
Rainbowpath Al benden de o kadar, perşembe gününden bu yana sıfır uykuyla duruyorum. Bugün tam 44 dakika dalmışım, aslında ona bayılmak desem daha doğru olur 😔 ne zaman düzelecek bu uykular, artık dermanım kalmadı cidden 😔
Nerminemrl Rainbowpath kırkı cıkınca düzelir dediler. Ama bir değişme olmadı. Uyuyacagı günleri sabırszlkla bekliyorum