AngelMotherr Sipariş verdim gelir mi 😅 benin anlamadığım cep no yazan yer olması lazım ama yok anlamadim kızlar Sipariş veren oldu mi hiç
Duyulurum AngelMotherr verdim geliyor ama hazırlanıyor yazıyordu kargoya verilmiş… Mesaj falan gelmedi telefona. Yani Allah’a emanet geliyor.
Mehmet_A Mehmet_A bu numaradan müsteri hizletlerine bağlanıp öyle sormuştum ben dene istersen çok mağdur edildim ama ürünü stok yetersizliğinden iptal ettiler üstüne üstlük paramı da kullandılar 1 ay boyunca
AngelMotherr _Mine_ oraya benim numaram kayıtlı olması lazım ve ben bulamadım bakarmisin peki allahtan kapıda ödemeli yaptım ya
AngelMotherr Elmas16 cep telefon numaranız kayıtlı mi ben böyle birsey görmedim ya sinirlerim bozuldu
AngelMotherr Elmas16 10 kg bingo mantik 10 kg ariel ile 20 kg 258 bunlar her satici farklı değil mi niye ucuz kız sahte çıkar mı
Eytufe Elmas16 hangi deterjanlari alıyorsunuz toz olanı mı yorumlarda herkes sahte deterjan geliyor yazmış bende alacam emin olamadım
incir-receli AngelMotherr pril aldım sahte çıktı bir daha asla kullanmam sonra baktım deterjanların çoğu sahte gidiyormus sikayetvar da bir sürü yorum var
AngelMotherr incir-receli ayyyyyyyy 20 kg deterjan 258 haahahhahaah ben oyuncaknaldim ya vermem zaten böyle yerlerden
Elmas16 AngelMotherr o kadar çok almadım ama 10 kilo almıştım diğer sitelere göre daha uygun geldi fiyatı. Sahte çıkmadı korkma 😂
incir-receli AngelMotherr yok ya öyle asla almam zaten normal 4 kg almıstım piyasan cok az ucuzdu sadece kargo bedava diye almıstım ama su gibi köpürmeyen bişey çıktı