Sevoinci 4 aylık olcaz bir haftadır mememde sürekli ağlıyor emiyor sonra ağlamaya başlıyor napcamı şaşırdım sütüm mü yetmiyor desem sıkıyor fışkırıyor çişli kakalı bez de alıyorum, sürekli emmek de istiyor bazen yıprandım ☹️
Elifdurhann Sevoinci canım damaklari aciyor demekki dişi çıkacaktır annesi karnida aç emmek istiyor ama damagi izin vermiyor Dis cikartirken bana da aynısı olmuştu biberonda aynı şekil o yüzden sagip bardakta verim
Sevoinci Yasemin38 şimdi yatarak emzirmeyi denedim emdi uyuyakaldı vallahi şaşırdım artık napacağımı sürekli mızmızlık ☹️
Sevoinci Nilssmom aynı durumdayım artık ben de gezmek de kar etmedi bunu denedim sakinleşti şaşırdım vallahi
Sevoinci Edd2520 eskiden tazyikli geliyordu şimdi terbiye oldular acaba ona mı sinirleniyor ki alıştı çünkü tazyikli olmasına
reyhan12 Sevoinci hoşgeldin atak dönemi bize bi geldi atak donemi yemin ederim bi o agliyodu bi ben o kadar mizmiz agliyo emmiyo ortaligi yikiyor uyumak istemiyor ama uykusuzluktan bayilacak uykuya dalamiyor valla bizim 3.5 aylikken basladi 4.5 aylikken bitti ama bizde bittik doktora dahi goturdum bi sorunumu var diye
Sevoinci reyhan12 yarın bende götüreceğim randevu aldım dayanamadım artık bi yeri ağrıyorsa diye her ihtimale karşı
Sssahinn reyhan12 merhaba üstünden çok geçmiş ama biz de üç buçuk aylıkken başladı emmiyor bugün dört aylık çişli bez sayısı bazen günde üç oluyor çok korkuyorum her ay bir buçuk kilo alırdı bu ayd 400 anca aldı belki sizde de böyle mi oldu memeye gelince kafasını çevirip ağlıyor emmek istiyor ama ağlıyor
reyhan12 Sssahinn tam olarak aynisini yaşadim emzirirken esim telefondan video gosteriyodu onu bile denedik yine olmadi ac durdu kilo almadi az aldi bez sayisi dustu ama 1 ay sonra gecti ac durmasina dayanamiyor insan ama emmemek icin kiyamet kopuyordu
alparbsr Benim bebeğim 2 ay 18 günlük oda emip karnı doyduktan sonra hem yine emmek istiyor hemde ağlıyor fark ettim ki öyle yaptığı zaman uykusu geliyormuş öyle yaptığı zaman biraz daha memede tutup sonra alıp uyutuyorum belkide sizinkide uykusu geldiği için öyle yapıyordur