hilaleyli Hanımlar 1.67 boy 65 kiloyla hamile kaldım 6 aylık bebeğim var 89 kiloyla doğuma gittim 6 ayda 75 e düşebildim eski kiloma gelmek istiyorum lütfen tavsiyelerinizi yazın kafama çok takıyorum zarif olmak istiyorum
Deryak52 hilaleyli Çarşamba günü başlıyorum bölgesel zayıflamaya bakalım faydası olacakmı diyet listesi verdiler 57 hamile kaldım 95 doğuma girdin şimdi 78
Asyaveannesi04 hilaleyli paketli gıdalardan uzak durup sağlıklı beslendim bu esnada günde 1 saat yürüyüş yaptım 1 sene de 20 kilo verdim yeni pilatese de başladım . Bence tamamen isteme meselesi
Deryak52 hilaleyli inş görürüm bakalım diyet yapamiyorum faydasını gormezsem mide balonu düşünüyorum veya liposuction 😁
hilaleyli Asyaveannesi04 ya benimde aslında Abur cuburla aram yoktur belki bir yıla kadar bende veririm de insan hızlı vermek istiyor yaz geliyor elbise falan giyinmek istiyorum
Aleynameva Buradan tanıştığımız arkafaslarla aralıklı oruç yapıyoruz. Güzel kilolar verdik. Pazartesi tekrar başlayacağız. Katilabilirsin
Aleynameva _Koncuy_ emziren anneler ile yapıyoruz bir eksiltme görmedim. 6 aylık bebegim var. Düzenli beslendiğim için süt kalitem arttı diyebilirim
Star35 Ben lipones ve g5 masaja gidiyorum sezeryan doğum yaptım 4 ay oldu göbeğime yasak yapılmıyor bacağım şuan 4 seansa 10 cm verdii gayet iyii oldu
Hsbmhr Cevizadam ilk başladığımda 18/6 yapıyordum daha sonra uzattım açlık saatini aralarda tek öğün yaptım sadece
incinur17 Hsbmhr emziriyor musunuz? Ben de yapmak istiyorum ama çok acıkıyorum. Bebeğim 6 aylık olacak yakında.