MerveEren 3.5 aylık bebeğin çok sık uyanıyor ve her uyanmadığında da ağlıyor ve sürekli meme istiyor salyası akıyor ve eli sürekli ağızında neden böyle oluyor doktora götürmelimiyim?
ahmetseliminannesi MerveEren Canm malesef p aylarda oluyor ☹ Sen 4. Aya bak felaket geliyor neler çekiyorum suan düzenli uyuyan çocuğum bütün uykuları gitti 😰😰
1fatooss MerveEren ya benimki de öyle düzenli gece uykusu vardı bi anda düzeni alt üst oldu çığlık çığlığa uyutmaya çalışıyorum geceleri en fazla 3 kez uyanan oğlum şimdi saat başı uyanıyor çıldıracağım 😔 3 ay 24 günlüğüz bu arada
MerveEren ahmetseliminannesi sürekli ağlıyor 10 dakika falan uyuyor sadece ne kadar devam eder ki böyle hepimize Allah yardım etsin 😊🙏
NisaEla MerveEren canım suAn atak donemindesinizz geçmiş olsun ve 27 gün var bu sıçramanın atagınnn bitmesine 😞 üzgünüm
Hohomoromu MerveEren Gün içerisinde uykusunu aldıktan sonra da huysuzlugu aglaması varsa götür ama bu saydıkların genel olarak bebeklerin halleri normal
MerveEren Herkese çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ozlemaras MerveEren bizimkide 3 ay 7 günlük salya bizdede var elini emmesi 1 aydır var geceleride eğer acıkırsa uyanıyor canım