Birbalannesi09 Kendinize kahvalti olarak ne hazırlıyorsunuz esim evde yok tek oluncada canim bisey istemiyo ama acim normalde yulaf faln yapardım bitti oda deisik tarifler verirmisiniz
Ogulluana Birbalannesi09 evde tek olunca yumurta yiyorum sadece çay bile demlemem. Eşim varken kahvaltı daha çeşitli oluyor tabiki
Busraata33 Birbalannesi09 Oğlumla birlikte kahvaltı yapıyoruz hep o yüzden simit,ekmek arası felan bişeyler hazırlıyorum kendime.Genelde avokadolu sandviç yapıyorum hem besleyici hemde hamileyim diye☺️
Kbrbisi28 Tosbikkkk daha gecen bana dediler sabah sabah sarimsakli yenir mi diye 😁 sarimsagin saati olmaz dedim 😁😁😁
Kbrbisi28 Bende tek oldugumda ac ama tok oluyorum resmen hicbirsey canim istemiyor biraz zeytin peynir domates koyuyorum kizim uyuyorsa eger bunlarla gecistiriyorum yada hic hic canim istemiyorsa sabah sabah kahve yada yesil cay iciyorum tarcinli
Birbalannesi09 Busraata33 bebegim ek gıdaya baslasa belki onun icin ugrasir arada kendimide cilaririm ama
Kbrbisi28 Birbalannesi09 yulafim kalmadi hic bende sabah cok seviyorum yulaf yemeyi ama markete gittigimdede unutuyorum aklimdan ucup gidiyor
Kbrbisi28 Birbalannesi09 ben icerisine biraz meyve varsa meyvede ekliyorum daha doyurucu geliyor kan sekerini dengeliyor hatta narli cok seviyorum 😍
Birbalannesi09 momybabyy Gozum gormuyo onlari biliyomusun onceden severdim kahvaltı da 1 ekmek bitirirdim ama simdi ekmegin e si girmiyo agzina ne sabah ne aksam acim ama canim istemiyo cok tuhaf zaten istahsizlik var dogumdan beri severek yedigim bi yulaf bide fıstık ezmesi var onlarda bitti sansima dunki kısırim vardi onu yedim sabah simdide aciktim
Kbrbisi28 Tosbikkkk benim esim yemiyor yaa ben o yuzden sabahtan yiyorum aksama yok ediyorum 😁😁gecen taze sarimsak aldim mesela sirf kendim icin ogle yemeklerinde yerimdiye 😁😁
Birbalannesi09 Kbrbisi28 oo ben neler koyuyorum neler tam bi atom bombasi🤣 fındık ceviz hurma kuru kayisi incir uzum kimyon ve tablet cukulatada koyuyorum asiri tok tutuyo 5 saat acikmam
Birbalannesi09 Kbrbisi28 hahah tuhaf gelebilir ama gerçekten tadi cok guzel cukulata koymayin ben zevkine koyuyorum oylede guzel
Kbrbisi28 Birbalannesi09 seker kullanmiyorum hic zaten cikolata yerine kakao belki olabilir vegan seviyorum cunku ben 🤭
Kbrbisi28 Birbalannesi09 ben hic sormazdim acikcasi emzirirken ne bulduysam yedim 🤭 hatta simdi kizim 19 aylik oda artik benim gibi vegan cikolata vs yiyor ama ona gereken cogu seyi yediriyorum ne gerekiyorsa :) buyudugunde ister benim giibi ister babasi gibi olsun yeterki saglikli olsun 🤭😍