mucizemiracle Bebeğim 1 aylık 20 kilo fazlam var zayıflama çayı kullanamam demi emziriyorum ve çok acıkıyorum nası baş edecem
Feyzosumunannesi mucizemiracle maalesef ki kullanılmıyor benim bebeğim 12 aylık diyetisyene gidiyorum kiraz sapi çayı bile içemezsin dedi sadece rezene verdi
Elfgrn mucizemiracle çok erken ve büyük risk şu dönemde sütün kesilmesi büyük ihtimal sabret biraz bende aynı durumdayım ek gıdaya kadar bekliyorum Allah yardımcımız olsun valla
Kdm Feyzosumunannesi yeşil çay içiyor musunuz peki bende emziriyorum yeşil çaydan çekiniyorum açıkçası
mucizemiracle Elfgrn evet sütüm kesilir diye korkuyorum ama süt olsun diye çok da yemiyorum normal yiyorum bi bıraksam yine çok kilo alırım acıkıyorum çünkü
Ahlasnurdan mucizemiracle benim bebeğim 50 günlük benimde tam 20 kilo fazlam var diyet yapamıyoruz çünkü süt azalıp kesilir ne yapacağımı bende bilmiyorum 😞
Feyzosumunannesi mucizemiracle Emzirdigim için diğer çayları içemiyorum diyetisyenim de hem süt yapması için rezene çayı icmemi söyledi