Belinays Neredeyse vücudumun heryeri seğiriyor :) kollar bacaklar ayaklarım felan geçenlerde karnım da oldu sanki bebek varmış gibi bı his pıt pıt atıyo bu durumu yaşayan varmı acaba merak içindeyim🤗
Ikicocukbiranne Belinays stresli oldugun zaman her yerim seyiriyor bir de biri beni beğendiği zaman oluyor bu fark ettim sol solum seyiriyor nazar sanırım bunu hep güzel bir kıyafet giysem süslensem yaşıyorum. Kızımda da oluyormuş bazen kolum pit pit oluyor diyor
-_-hUysUzvetatlikadin Belinays magnezyum muydu folik asit miydi tam hatırlamıyorum bi eksiklik kaslarda bu tip istemsiz hareketlere veya kasılmalara kramplara sebep oluyormuş benimde aynı başta seğiriyordur sonra kramplar
Belinays Ikicocukbiranne sevindim vala.neyse.sadeve bende olan bişe değil internette araştırdım kötü seylr yazıyor beyin tumor felan hastalıklar acaba dedim altında.yatan bişemi var 😊
Userqq Magnezyum eksikliği arkadaş doğru hatırladı. Bende de var sırtıma kadar seyriyor bende surda durayim
Belinays Userqq evet omuzlarım baldirlarim ayak parmaklarım sanırım segirmedik.yer yok ama.vitamin kullanmıyorum hiç kontrolde ettirmedim vede emziriyorum kesin vitamin eksikliği magnezyum felandir