Lina2023 Kızlar 2 buçuk aylık bebek düğün salonuna gidebilir mi yani yüksek ses davul zurna sesi kulağını nasıl etkiler zararlı mı? Gidenler fikir verebilir mi?
Zrfbrn Lina2023 ben 2.5 aylıkken Edirne’de İstanbul’a düğüne geldim gayet iyi uyudu arabasında hiçbir sorun yaşamadım hatta tereddüt ettim gitsemmi eşim illa gel dedi iyikide gitmişim banada değişiklik oldu cocuklarinizi bence alistirdim yüksek sese büyüdüklerinde sorun yasamasinlar
Alpsmommy__ Lina2023 Dün düğündeydim bebeğim 1 aylık. 2 saat durup kaçtık hemen çok yakın arkadasımdı nikah kına vs hiç gidemedim düğüne gittim bişey yok su anlık şükür 🧿💜
aylinbb ben 3 aylıkken götürmüştüm ama çok gürültülydü düğünün büyük kısmını bahçede geçirmiştik. sadece yemek ve takıda içeri girdik. ama o gün bizden daha ufak bir bebek vardı ses engelleyici kulaklığı ile mışıl mışıl uyuyordu o tarz bir kulaklık bakabilirsiniz
keskebirazuyusam Bebeğim 3 aylıkken düğün salonunda düğüne katılmıştım. Normal oyun havası falan çaldığında sıkıntı yok, ama müzik durup müzisyen aniden mikrofona bişey söyleyince sıçradı ve dakikalarca ağladı. Salondan çıktım bidaha girmedim ben