Mce Bebeğinize emzik veriyor musunuz? İlk ne zaman vermeye başladınız? Sıkıntısı olur mu emzige alıştırmanin? Bebeğim şuan bir buçuk aylık emzik için erken mi?
incir-receli Mce doğduğu gün hastanede verdim 1,5 yaşında da bıraktırdım bir sorun yaşamadık, uyku konusunda da çok rahat ettim hatta
Ysgl26 Mce doğduğu gün verdim emziği.. bi sorun olmadı 1 yaşına girecek zaten gün içinde istemiyor uyurken emiyor. Uykuya dalınca da atıyo ağzından. Emzik olmadan asla uyumuyo uykuya geçişte büyük kolaylık
beyzzsenturkk_ Mce 4,5 aylıkken tuttu sadece uykuya geçişte kullanıyor bir de pusette dışarda uyursa gün içinde tutmuyor kendiliğinden tuttu aylar sonra
Nazfiruze Ah ah doğumdan eve geldik verdim almadı 5 aylık kolik bir bebeğim var tüm emzik çeşitlerini denedim ama yok kesinlikle almıyor parmağını emiyor 💆🏻♀️
Tombikdonerartikcokpahali Kızım küvözdeyken hemşireler vermiş. 😊 öyle aham şaham tutmuyor sadece uykuya geçişlerde tutuyor. Ama vermesem onu da aramaz bilmiyorum belki başka emzik versem daha mi iyi tutar suan avent kullanıyor ama bibs denesem mi
Mce Genel olarak ilk zamanlar verilmiş ben erken diye çekinip vermedin ama bazen çok zorlanıyorum versem mi diyorum
Madamehappyyyyy Mce Hastane de 2.ci gün vermeye çakıştık şuan 35 günlük canı isterse ve tok ise tutuyo yoksa asla :))
Elfruya Mce 15 günlükken vermeye başladım ama zaten 10-15 dakika tutsa hemen tükürüyor :)şükrediyorum
Ysgl26 Yavrum_veben2 ilk 2-3 ay ağladı emzik ağzından düşünce.. sonra alıştı uykuya dalınca kendi atıyo emziği devam ediyo uyumaya
Yavrum_veben2 Ysgl26 uykuya dalınca bizimkide atıyo uyuyor ama bazende hemen ağlıyo geri veriyorum bende ,siz ağladığında nasıl başardınız geri uykuya döndürmeyi
burnumagelioduuujfklkl Mce benim oğlum beni emmedi meme reddi derdim olmadığı için 1 haftalikken başladım vermeye 17 günlükken Philips avent verdim tuttu 14 ay 22 günlük oldu hala emiyor bir zararını görmedim henüz
22mavisim0510 Doğduğunun ertesi günü hastanede aldı emziği. Şimdi 8 aylık, sadece uykuya dalarken kullanıyor en başından beri. Ağzından düşünce uyanma da olmuyor derin uyumuyorsa emziği hiç atmıyor gündüzleri ama gece anında atıyor