Deletedmon_71 Kizlar simdi bize takilan takilari geri almak icin bosanma davasinda mal paylasimi davasida acacagim ama dugun videosu yok bende delil olarak ne sunmam lazim dugun cd si kayinvalidemin evinde onlardan mahkeme ister mi nasil ilerler ne yapmam lazim
maysa-19 Deletedmon_71 düğünde takidan sonra çekilmiş fotondami yok.eger onlar bunu öğrenirse yok etme ihtimalleri yüksek.
Deryak52 Deletedmon_71 Şu erkekleri anlamıyorum kızlıklarımı gitmiş hamilelik doğurmak çocukları büyütmek hakkınızı neden vermezler
Deletedmon_71 Nedirbuyani4022 bileziklerimle resimlerim var ama ben takilan paralar ve altinlar icin diyorum
Deletedmon_71 Melis1706 mehir kagidi yok ama bileziklerle birlikte resimlerim var ben dugunde takilan altinlarida talep edecegim
Deletedmon_71 maysa-19 sadece bileziklerle var onlar sorun degil ama ben dugunde takilan paralar vs de talep edecegim o yuzden birde benim icin Nisan bohcalarini getirdiklerinden altin da gelmesti tam yarim felan onlarda resim var o delil olur mu acaba
Deletedmon_71 Deryak52 essek gibi vermek zorunda ama ben bileziklerle kalmayip tum takilan takilari isteyecegim
Melikeveannesi O video olmadan ispatlayamazsın malesef. Mahkeme onlardan isteyince de kaybetmişiz der çıkarlar işin içinden
Antidepresan Deletedmon_71 Benim de gelirken getirmek hiç aklıma gelmemişti elimde olan fotoları sundum tabi karşı taraf türlü fırıldaklar peşinde olduğu için emanet aldık düğünden sonra geri verdik dediler bakalım nolcak
Aysegul93 Antidepresan e peki düğün harici düğünden somra bir yere giderken hani o zamanlara dair foto yokmu bilezikli gösterin
maysa-19 Deletedmon_71 benim bı akrabam boşandı takıları talep etti düğünde takidan sonra çekilen fotoyu delil olarak kabul ettiler
Deletedmon_71 Deryak52 benim bileziklerimi aldilar ama malesef salaklik ettim saklamadim simdi onlarin hepsini alamam lazim
Deletedmon_71 Antidepresan nasil ileriliyor sizin bir sucunuz var mi onlarin mahkemede aleyhinize kullanacagi bir durum vs yada davayi kim acti siz mi o mu bizde dava karsi taraf acacak biraz bilgi verirseniz cok sevinirim
Antidepresan Deletedmon_71 Yani dediğim gibi zor ilerliyor çok şükür yüz kızartıcı bir suçum yok karşı tarafın iftiralarına maruzum yemek yapmıyordu çocuğa bakmıyordu memnuniyetsizdi gibi gibi daha çok uzayıp giden şuçlamalar var karşı taraf açtı davayı ilk duruşma oldu nafaka bağlandı çocuk için görüş günleri tahsis edildi bir diğer mahkeme tarihi verildi ben katılmadım öyle yanii
Mirosumm8895 Deletedmon_71 davayi karsi taraf acacaksa sizdr karsi dava acmalisiniz takilar icin vahap abes diye bi avukat var sayfasinin adı hakkınız var idi sanirim videolarin da görmüştüm