BeyCan_aks 7,5 aylık oğlum geri geri emekliyor. Önüne ilgisini çekecek bir sürü şey koyuyorum ama oğlum onlara doğru ilerleyeceğine geri geri emekliyor 😤 Sizin bebeğiniz de böyle mi merak ettim ?
Mylittlepearl BeyCan_aks benimki de öyle 1 aydır geri geri gidiyor. İyice ilerletti odanın bir ucundan diğerine geri geri gidiyor. Ama ileriye gidişte tık yok 😅
Minel-inannesi BeyCan_aks emeklemenin ilk adimini basarmis geri gidislerini yakaladiginizda elinizle ayaklarindan destek verirseniz ileri dogruda gitmeyi ogrenir
BeyCan_aks Mylittlepearl Bir şey soracağım siz vileda yaparken sade su mu kullanıyorsunuz? Yeni yeni emekleme evresinde oldukları için hep parkede elleri ayakları
BeyCan_aks Minel-inannesi köprü falan yapıyor ayaklarıyla her şeyi yapıyor koltukların altından alıyorum pasaklı oğlumu dediğiniz gibi de yapıyorum ama yine ne yapıyor ne ediyor geri geri gidiyor
Mylittlepearl BeyCan_aks özel bir şey yapmıyorum ya arap sabunlu suyla siliyorum o kadar detay düşünürsem işin içinden çıkamam 😅
BeyCan_aks Mylittlepearl Alın benden de o kadar zaten temizliği boşuna yapıyoruz Canım oğlum evi yeni temizlememe rağmen buluyor çer çöpü 🥹🥹
BeyCan_aks salakmisincemilee Benim kardeşim de poposunu sürte sürte gezinirmis evde ahahaha nasıl komik 😅😅 Bebeğiniz peki nasıl emekledi ?
salakmisincemilee BeyCan_aks bebegim normal sekilde emekledi ben cem karacanin raptiye rap rap sarkisinda resmen cosarmisim 🤣🤣🤣
BeyCan_aks salakmisincemilee Ahahaha çok tatlıymışsınız 🧿 bebeğiniz ile size masallah Allah ağız tadınızı hiç bozmasın 🙏