Nurdan06 Merhaba hanımlar 2 buçuk yaş kızımla bu sorunumuzu çozemiyoruz şuan tuvalet eğitimene başladık işler iyice zorlaştı bu konuda destek alıp yada tecrubesi olan anneler yardımcı olurmusunuz
Ndrg-12 Nurdan06 bazen bizimki de öyle. Kendine seçtiriyorum kıyafet veya bir şekilde ikna edip giydiriyorum 😐
Denizanasi92 Nurdan06 bizim komşunun çocuğu böyleydi ya aynı yaşta. Bir dönem demek ki bu. Üstte kalsın
baykuskiz_ Melis1706 bu giydirirken problem degil bu baska bir sey giyinmeme 😂 anam giyinmiyorlar çıplak dolasiyor giydiriyorsun çıkarıyor
CankizimRavzam baykuskiz_ bu bir dönem annesi zamanla geçiyor sadece sabır bizimki dışarda kar yağarken evde çırıl çıplak gezerdi ama ben şöyle dedim eğer üzerini giymessen hasta olursun annem karnın ağrır dedim dinlemedi ilk başta ama sonra bu durum düzeldi şimdide kendi seçmek istiyor kıyafetleri 🤭❤️ yaş 3 buçuk ☺️
baykuskiz_ CankizimRavzam ya inşallah gercekten cok zor cunku. Eve girdigi gibi soyunuyor . Sizinki ne zaman gecmisti hatirliyor musunuz
Nurdan06 CankizimRavzam konuşup anlatmakta hiç fayda etmedi dahada inatlasiyo onceden çorap hiç giymiyoduda şimdi hiç bişe giymiyo dışarı çıkarken çok zorlanıyoruz bakalım nezamana kadar devam etcek