Zeynep_zmr2022 Kızlar bebegim 1 yaş 1 aylık 2 gündür saat 4 de kadar oturuyoruz uykusuzluktan gözleri kızarıyor ama uyumaya çok direniyor benim sinirlerim çok gerildi ne yapabilirim bebegim için öneride bulunurmusunuz siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu direnişe
alintugce34 Zeynep_zmr2022 kaçta uyursa uyusun 7 de kaldır 3 saat sonra geri yatır gün ıcınde 1 kez uyusun Akşam 9 da yatır Gün ıcınde parka götürün yorun ılk hafta zor okur ama alışır İrlandalıanne ınstgram sayfasına bır göz atın
1baby1moms Zeynep_zmr2022 tek uykuya düştük bir yaştan sonra uyku zamanlarını takip ettim hep 5 saatte bir uykusu geliyor ayına göre de süresi bu hep takip ettim sabah 9 da kalıyorsa 5 saat sonra tek uykusunu uyuttum 3 saat uyudu sonra kalktı bi 5 saat daha ayakta durdu sonra gece uykusu bu şekilde aksatmadan yatırınca sorun çözüldü ne geç ne erken ama uyanıklık uyku sürelerini hesaplayın ona göre gidin daha kolay düzen oluyor rutinler vs biliyorsunuzdur o şekilde aştık aynısını yaşadım ne kucakta ne ayakta uyumak istemiyordu ok gibi geriyordu kendini banyo da mayıştırıyor