Hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum bebegimin ek gıda şeyleri kısıtlı mesela süt urunleri alerjisi artı olarak çoklu besin alerjisi var herseyi yiyemiyor peyniri cok seviyor veremiyorum ama onun iyiligi icin son 2 3 gündür agizinda bekletmeyi öğrenmiş 🥺 ek gıda kısıtlı seyler yiyebiliyor mesela kahvalti hic istemiyor bir iki yudum belki yumurta sarısını tek basina yemiyor oguruyor 6. Aydan beri deniyorum yok 🤦🏼♀️ biseylere karıştırıp bi şekilde kandırıp veriyorum ama bu ağızda bekletme olayını çözemedim acildeki bi doktor parazit olabilir mi beslenmeyi de istemiyor alerji mamasina alışkın ama suan mamayi asla icmek dahi istemiyor kasikla bile denedim yok asla agzinda bekletiyor ek gida istemedigi icin mecbur mamaya dayaniyorum oda yok suan bu agizda bekletme meselesi nerden çıktı zaten herseyi yemiyor kısıtlı sebze zorla yediriyorum meyvelerin coguna alerjik tepki gosteriyor parazit olsa kakasinda görürdüm illa ki dimi kafam karıştı hic oyle bisey gormedim ve doktor sürekli kontrol etmemmi söyledi surekli afedersiniz çubukla eseleyerek bakiyorum deli gibi ama yok bişey göremedim dişlerini gicirdatiyor ve hicbisey yemek istemediği icin şüphelendi ama test burda yapilmiyor polikliniğe gotur dedi pazartesi randevu aldim oda kaka yapmazsa nasil baktiricam testi kafam cok karışık bu kadar nasil ac durabiliyor suyu verdiğimde içiyor sapır supur ama mama ek gıda sıfır