Misafir00206 Kizlar doğum günü için helyumlu uçan balon sordum ama fiyatlar çok pahali dediler bulunduğum şehirde fiyatları nasıl acaba ? Bana 5 rakamına 160 tl dediler iyimi cok mu bilemdim :(
Cocolingo Misafir00206 ben helyum jeli almıştım amazondan 5 ay kadar oldu 46 liraya, 1 rakamınıda 20₺ ye çarşıda süs eşyaları satan yerden aldım o zaman helyumlu 1 rakamına 80₺ demişlerdi bana sizin fiyat fazla geldi
HicisleriBakani Misafir00206 bi videoda gormustum sirke ve karbonat karistiyodu su sisesinde balonu da sisenin agzina takinca balon sisip ucan balon oluyodu. Ama denemedim hic.
Misafir00206 Herkese çok teşekkür ederim bende sok oldum fiyati duyunca alt üstü 1 balon yani fazla geldi
Misafir00206 DevrimciAnne harf balon sonuçta uani ne olursa size ucuz gelebilir ama sürekli balon alan insan değilim daha uygun daha makul fiyat bekliyordum
Bebegimm1 Misafir00206 balonu netten alın trendyolda baya uygun 30 40 lıra bişey 100cm olanı gazı da yakınınızda bi yerde doldurun belki bu şekilde uyguna gelir ben geçen sene 100 lıra vermiştim gaz ve balona ama daha yapmam o şekilde duvara sabitleyin tüle perdeye koyun daha mantıklı organızasyon yapan yerede sorun derim belki onlarda uygun olabilir gaz