kahvepres Kızlar ben doğum yapınca doktor demir hapını yazmıstı bana demir eksikliğim olduğu icin acaba icsem bebeğe zararı olurmu die 3 aydır icmedim emzirirken kulanan varmı
Elifelifelif kahvepres doğumda kaybedilen kanı geri kazanmak için demir ilacına devam ettiriyor doktor. 3 aydır içmeyerek kendi bedeninize zarar vermişsiniz
Yasemin158 kahvepres naptin canım kullandın mı bana da demişti doktor demir ilacını kullan ben kullandım bebeğim 4 aylık ve emziriyorum bebeğe zararı dokunur mu bilemedim
alieray2608 kahvepres ben de doğum yapınca kullandım. Kullanmamazlık yapmayın bebeğimizede sizede enerji demir lazım doktorlar ona uygun veriyor zaten
dg1ozge İçmemenizin zararı olur. Sizce zararlı bir şey olsa doktorunuz yazar mıydı? Bir de sormadan 3 ay boyunca içmemişsiniz.
kahvepres dg1ozge ya tedirgin oldum hani cocuğa belki zarari olur die icmedim hic cünki yan etkilerini yaşadgm icin korktum bebeğede gecer die
kahvepres Elifelifelif doğru ama yan etkilerni yaşadgm icin korktum süte gecipte bebeğide etkiler die bende bildim bileli demir ekskliği var artk kulncm yapck bişi yok saolun
Elifelifelif kahvepres bebeğe zararı olan pnu etkileyecek bir şey olsa doktor vermez zaten, hamilelik döneminde de kullandırıyorlar doğumda kan kaybı yaşanacağı için.