Nisaaabbk 4 aylık bebeğim var ve arkadaşlarım içtiği bı ortamdayim ve çok assiri canım istiyor ,çok az da olsa içebilir miyim acaba bileniniz var çok açık maden suyu ekleyip falan ?? İcersem ne zaman emzirmem gerekir ?
Catlakbiranne Nisaaabbk İçsenizde belli bir süre emzirmemeniz gerekiyor Ve sütünüzü 1 2 kez sağıp dökmelisiniz
ShuraMeyra Nisaaabbk dogumdan sonra agrı kesici vermisti doktorum. Emzirmeden sonra ic ki bir sonraki emzirmeye kadar gitsin demisti. Yani alkol ictiginizde baya uzun bir saat bedeninizde dolasıyor diye biliyorum. Can cekmesiyse bir yudumla nefsinizi köreltin. Ama bana kalırsa hic icmeyin
yigitinaannesii 4 aylık bebek zaten sadece anne sütü alıyorsa her an emzirmen gerekebilir. Tabii ki alkol ve tütün ürünleri tüketilmemesi gerekiyor.
Mero15 Mamada veriyorsan çok canın istediyse mama verirsin bir gün emzirmezsin içeceğin bir bardak olsun ama sadece süt veriyorsan bebeğin küçük çabuk acıkma oranı yüksek
Anne-canan Alkol kullanan biri olarak söylüyorum asla o riske girme. Bebeğinden önemli değil ben asla kullanmadım ne hamilelikte ne doğumda. Sigara alkol yasak bırak senin zevkinden önemli değiş daha 4 aylık çocuk. Aklına bile gelmemeli