Feraye_ Tarih ve coğrafya bakiim diyorum çalışıyorum geri unutuyorum aklımda kalmiyo,sizler nasıl yapiyorsunuz çocuktan fırsat bulamıyorum akşamları fırsatım oluyo sizlerin oluyomu fırsatı bide daha önce giren oldu orta öğretim kpss ine nasıl soruları
Efolim_05 Feraye_ konu bitikten sonra soru çözün sorularla konu pekişir tekrarlar yapın videoları izleyin kalır aklımızda özellikle tarih ilerledikçe önceki konuları unuttum dersiniz çok yoğun konular ama terkar yapın ve bol soru
prensannesi_2 Feraye_ ben giricem ama şuan çalışmam imkansız kitapları aldım ancak bebek biraz daha toparlansın anca o şekilde çalışabilirim şuan 55 günlüğüz
Feraye_ Lise mezunuyum bu sınava ilk defa gircem anneler varmı aranızda ilk defa girecek veya ikinci defa giren anneler
Feraye_ sevgii_123 bilmiyorum ki girmek istiyorum sadece☺️naptiniz işe fln girdiniz mi 70 puanla konular aklımda olmaidgindan zor geliyo açıkçası ☺️zeki olduğunuzdan olabilir,,calismadan yüksek almışsınız ☺️
sevgii_123 Feraye_ yok ben işe giremedim katiplige basvurabilirsin bende üniversite sınavına girdim bu yıl hakkımızda hayırlısı 🙏
2minika Çalışıp girmeyi düşünüyorum . Daha önce girdim ama çalışmadım kaç aldığımı da hatırlamıyorum bile . İlk kez çalışacağım bakalım ne olacak 😌
2minika prensannesi_2 Feraye_ bankacılık ve sigortacılık mezunuyum . Düz memurluk olsun farketmez diyorum evde çok sıkıldım 😌 siz. Ne düşünüyorsunuz
prensannesi_2 Feraye_ ben şuan açıktan sivil havacılık okuyorum hatta kpss giricem diye son sınava girmiyorum bölümü bitirmiyim diye 😀 memur olmak istiyorum ya en rahatı 8-5 çalışma hafta sonları tatil şuan müdür yardımcısıyım kurumsal bir firmada
Defnesa Bol bol soru çözmeniz lazım her konudan sonra YouTube üzerinden çok güzel ders anlatan hocalar var onları dinleyin coğrafya ve tarihte çok güzel kodlamalar yapıyorlar onu ezberlerseniz herşeyi ezberlemenize gerek kalmıyor mesela egedeki akarsuların kodu flan gibi ya da volkanik dağların kodu gibi ama asıl Türkçe ve matematik çalışın mesela her gün Türkçe’den 20 soru çözün hem hızlı okumaya hemde okuduğunuzu daha hızlı anlamaya başlarsınız hiç birşey yapmasanız bile 65 puan alıyorsunuz önemli olan 70 puandan sonrası ben 2016 kpss ile atanmıştım ama 1 sene deli gibi ders çalıştım