Ela_24 Emziriyorum 3 buçuk aylık kızım, bir tane sigara içsem? Ne olut kınamayın lütfen. İçen var mı içiyorsanız ne yapıyorsunuz sonrasında
Deletedmom_79 Ela_24 için. Meme sizin. Bebek sizin. Zarar sizin. Ziyan sizin. Buradakiler el yıkıyo tülbent takıyo tshirt değiştiriyor. 3 dakika için 10 dk bitirme seramonisi.
Ogrenecekcokseyvar Ela_24 ben içiyorum maalesef emzirdikten sonra içiyorum tekrar 3 saat sonra emzireceğim için rahat rahat içiyorum . İçerken üzerime hırka giyiyorum üzerime koku sinmesin diye. Sonra hırkayı çıkartıp ellerimi ağzımı yıkıyorum mis 😄 kınayan kınasın ne yapayım yani bende insanım tek kaçış noktam orası
Deletedmom_79 Ela_24 tabi kokuşmasınlar diye öyle yapıyorlarmış, geçen vaaaav vovvvv diye diye okudum
Ogrenecekcokseyvar Ela_24 2 aylık bebişim 20 günlüktü ilk içtiğimde . Hamileliğimde de 17. Haftaya kadar içmiştim
Ogrenecekcokseyvar Ela_24 çok şükür Şuan kadar birşey yaşamadım . Bırakmıştım ne güzel ama bebekle o kadar bunaldım ki dedim içeceğim ya bir tek o zaman uzaklaşabiliyorum biraz çünkü