Elaunal Kızlar e bebeğin pişik kremini kullanan varmı ? Bepanthole para dayanmıyor artık bide bunu deneyeyim dedim 😑
Mom9 Elaunal sudocrem kullanın bence. Doğduğundan beri kullanıyorum 2.5aydır hiç pişik sorunumuz olmadı maşallah
-eagles-mom Elaunal nivea nın pişik kremini kullanıyorum hem çok hesaplı hemde uzun süre gidiyor tavsiye ederim
Gamzecet Elaunal canım sebamed ya da sudocrem kullanabilirsin, sudocrem çabuk bitmiyor baya dayanıyo açıkcası doktora danışmıştım ben o kremi.. Ya da penaten 40 TL civarı olması lazım, büyük Bi kutu bidaha hiç almana gerek kalmaz her gün kullanım için ideal
Hulyayncl Ben aldım da bi değişik geldi bana pudra krem karışımı gibi hoşuma gitmedi pek kızarıklık olunca işe çok yaramıyo bephantol devam ediyorum
Gamzecet Mom9 bende yeni sudocrem aldım, içeriğinde BHA var diye doktora danıştım ama kullanabilirsin dedi.. En iyi kremlerden biri bence sudocrem
Suzitosuzi Elaunal pişik kremi sürekli sürülmez arkadaşım ve ben kullanan biri olarak kantaron yağını tavsiye ediyorum
Elaunal Suzitosuzi sorum o konuda değildi kullanmıyorsanız yorum yapmayabilirsiniz yağların gücüne inanmıyorum kendi bebeğinize istediğinizi kullanmakta tabiiki özgürsünüz
Smrenes Koruma amaçlı ise desitini de önerebilirim özellikle indirim zamanların da fiyatı uygun olabiliyor kantaron yağının da Bi faydasını görmedim ben ayrıca bide çok kötü kokuyor 🙄
Eminegokhan Elaunal pisik olmadan önce kullanmanz lazm butun kremler oyledir pisik onleyicidir pisik gderici krem yok. Sudocremi her gün bi kez surerseniz pisik olmaz