Mevamomss Sebepsiz ağlamalar, sürekli yapışık olmak istemek🤦🏻♀️ bu zamana kadar düzenli uyuyan beslenen kızım sabahtan beri kaçıncı kez beslendi, kaç kere uykusu bölündü sayamadım bile. Siz neler yaptınız kızlar bu dönemde
Slmrkn Mevamomss offf ben de var sabah 5 gibi uyanıyor 8 e kadar uyumuyor oda zor bela 3 yaşında da kizim var o da atak döneminde kafayı yiycem uykusuzluk maf etti beni
Melis1706 Mevamomss 4. Ayda ben atak gormedim ama 6. Ayda evet atak yasadim gercekten uyku duzeni komple gitmisti erken yatan cocuk gec yatmaya basladi 7 aylik suan cok sukur bikac gun once duzene girdi yine erken uyumaya basladi.hatta suan uyuyor 20-25 dk falan olmustur
Sbdrr Tam böyle bi post açacaktım 6. Aydan beri ne uyku düzeni kaldı ne bişey 5 dk de uyuyan cocugum 1 saat ugrastırıyor asla uykuya dalamıyor ne zaman geçer ki☹
bibloblog Sbdrr ay yalnız olmadığımı görünce rahatliyorum. Biraz önce bende ağladım. Çocuğum o kadar uslu ve güzel uyurdu ki. Simdi saatlerce uğraşıyorum uyutmak icin ve saat başı ağlıyor. Ne zaman geçecek bu atak 3 haftadir cekiyoruuz biz