Belinayss 1 ay 16 günlük bebeğim zaten çok gazlı şimdi dünden beri kaka yapmadı ve aşırı huysuz ne yapicam böyle ya bittim tükendim doğduğundan beri çok zor bı bebek 😞😞😞😞
Mysmrtfrt Belinayss canım benim bebeğim de 10gün yapmamıştı poposuna zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarı yaptık bir de göğsümün ucuna zeytinyağı sürdüm ertesi gün yaptı kakasını
Merveahmettoprak Belinayss bizde 46 günlüğüz masaj yap karnına zeytinyağıyla ve zeytinyağ ile popsunda masaj yap sonra ayak hareketleri yap hepsini sırayla yap bir kaç kez sonra yapacaktır kakasını rahatlar
Belinayss Merveahmettoprak hep masaj yapıyoruz kuzum . Şimdi uyudu bı sancı ile uyanıyor kaka yapmadığı için 😞 of of çok geriliyorum
Merveahmettoprak Belinayss saat yönüne doğru yap yukarıdan aşağı yap canım benim bilmiyorum nasıl yapıyorsun ben böyle yapıyorum sonra bacaklarını karnına doğru bisiklet çevirir gibi yapıp bastırıyorum inşallah hemen düzene girer bebişlerimiz
pamuksekerinannesii Belinayss 1 aylık her mamasını 1 cay kasıgı hakiki zeytinyağı kullanıyorum onunla yapıyor yoksa aynı sprunu yaşıyoruz onu koymazssam taş gibi cıkarıyor ve mahfoluyo bebegim
Belinayss pamuksekerinannesii onu koyuyordum sanki daha fazla bebeğime ağır geldi dokundu gibi hissettim daha çok kivrandiriyor gibi geliyordu ama onu da deneyeyim tekrar kuzum .
Belinayss pamuksekerinannesii kaç CC içiyor sizin bebis ben anlamadım bizim gündüz neredeyse her saat başı istiyor ağlıyor 60 CC içiyor genelde bolca çiş yapıyor ama bu kaka sorunu.bitirdi beni 🥺😞
Belinayss Merveahmettoprak kuzum uyumadan çok şükür yaptı kakasını. Saatlerce YouTube açık masaj videosu izledim masaj yaptım hayırlısı ile şu ilk aylar bı gecseydi 🥺
pamuksekerinannesii Belinayss 2 saatte bir uyanıyor 90 cc veriyorum bZen 120 içiyor arada emziriyorum yağ onu rahatlatıyor yoksa taş gibi cıkarıyor poposu kanıyor cok canı yanıyor birde doktorumuz şurup verdi sabah aksam içiriyorum
aysen1405 Belinayss 9 gün yapmamıştı benim bebeğim de. Onu yakmayacak şekilde ılıktan biraz daha sıcak suya otuttur 15 20 dakika otursun küvetinde. sonrasında poposuna yağ ile masaj yap kendin de kefir iç inşallah düzelir böyle.