Papatya2228 Kızlar bir sorum olucak tüm vücut lazere başladım ama seans çok kısa sürdü yarım saat var yada yok böylemi oluyor gerçekten seanslar yaptıran var mı benim ilk deneyimim ama bana çok kısa gibi geldi sallama bi durum mu var acaba
Dilaraortacc Papatya2228 her atışta acı hissettiysen boş atış yapmamistir 40 günde bir değil ya regl den 3 4 gün önce ya da 3 4 gün sonra gidilir acı eşiği olayindna kaynaklı
Namkol Papatya2228 eğer buz lazere gidiyorsan gerçek makina soprona ice. Buzlazer.com’a gir şehrini seç olanlara git genellikle doktorlar da oluyor. Gerçek buz lazer de acitmaz zaten. Boşuna para ve zaman harcama
sarikusveannesi Papatya2228 Nereleri aldığına bağlı ben yarım bacak koltuk altı genital aldırıyorum 15-20 dakika sürüyor acı hissettiğin yere atış yapıyo ben haftaya 4. Seansıma gidicem genelde 1 ayı bile bulmuyo randevular 21 mayısta 3. Seanstı 4. Seansı 14üne verdiler
Mutsuz24 Namkol ya peki o cihaz tamamen bitirir mi bilgi verir misiniz ben Asya hastanesinde yaptırıcam soprano ice 3500 aynı marka yakınımda 5500 dedi
Umut-71 Papatya2228 Papatya2228 canım 40 gunde bir cok gec 21 gunde bır gıtmelısın bırde makınenın markası adı ne bılıyormusun
BarlasMomm sarikusveannesi 😄 butun bacak, butun kol, koltuk alti, ozel bolge benimkinin mi eli ağır acaba bilemedim simdi
terazikadini Dilaraortacc evet ilk aylarda yaptırabilirsin sorun yok ama emzirme döneminde hormonların farklı olduğundan lazerin bir faydasını göremezsin sen etkisi oldu sanırsın ama lazer bitince tüm kıllar yeniden çıkar
Dilaraortacc terazikadini ha evet zaten bende hem tiroid hem polikistik over var baş edemiyordum sırf biraz daha geç çıksın diye gidiyorum 🥲🥲
[silindi] Papatya2228 Benimde genel olarak 30 40 dakika sürüyor Seans ve tarama olur aralarında 2 hafta olur Ben o şekilde gidiyorum 🤗
terazikadini Dilaraortacc bende doğum yaptım 2 buçuk ay oldu gerçekten 2 buçuk ay da isyan ettim epilasyona gidicektim doktorum bana boşuna gidersin diyince vazgeçtim hem etki olmayacak hemde leke bırakma ihtimali yüksekmiş emzirme döneminde bende 6 aydan sonra niyetliyim
Sonbahar01 Papatya2228 benimki de o kadar duruyor bende tedirginim 3 seans bitti. Benimki 15 günde 1 çağırıyor ilk 5 seans sonra çıktıkça
Namkol Mutsuz24 Evet bitiriyor. Başka makineler hikaye tamamen. Buzlazer.com a bakın bakalım sizin hastane geçiyor mu