[silindi] svcnnn 3ay 4gunluk kızım ben uc saatte bir emzırıyorum saat kuruyorum bir kere burda bende okudum uynnca emzırıyor herkes bnde oyle yapayım dedim 5saat filan emzırmedım sonra kndısı uyannca oyle bir emdi ki acıdım cok acıkmıstı bı daha yapamamadım :)
Zehra_Asiye svcnnn kendi uyaninca emzriyorum. Doktorlarda saglik acisindan bi sıkıntısı yoksa uyandiginda beslenmesini söylüyor.
svcnnn Selinmom bende kendi uyandığında emziriyorum ama bazen 4-5-6 saat uyuduğu oluyor çok uzun süre ac kaliyor diye düşünüyorum yanlış mi yapiyorum bilemedim
Hevi21 Kendisi 3 yafa 4 saatte bir emmeye kalkıyor zaten. Uyku rutinini şimdiden oluşturursanız sizde yorulmazsınız 🙂 akşam 10 da emerse 2 de kalkar emmeye bide tam doyarsa bi dahakine sabah 6 da kalkar
Crocussss svcnnn 4 saat tamam ama 5 6 saat aç uyuması için uzun birsüre ve bunun için küçük. Benim kızım 4 aylık 2 saatte bir kendi uyanıyor, arada 4 saate kadar uyuyor uyanmazsa sa ben kendim emziriyorum.
kubraer Valla ben 6.ayina kadar saatli kalktim emzirdim. 4 saatte bir 3. Ayindan sonra sanirim 4 saatte bi emzirdim. Simdi uyandikca emziriyorum.
Dnddrn Biz 2 aylığız daha geceleri uyandiramiyorum kendi uyanmasına 5 6 saati buluyor ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana da lütfen
Nursim Dnddrn Canım ilk zamanlar benim bebeğimde uyanmıyodu altını açınca uyanıyordu öyle dene istersen
-eagles-mom Dnddrn bence en az iki veya üç saatte bir emzirmeni öneririm kan şekeri düşmesin yavrunun
-eagles-mom svcnnn ben kendi uyandığı zaman emziriyorum uykunun bölünmesine karşıyım beslenmek kadar uykuda çok önemli☺️
Dnddrn Nursim onu da yaptım ıslak mendili değince uyanır gibi oluyor ama gene uyanmıyor acıkınca emiyor sadece
Dnddrn -eagles-mom bende öyle deniyorum gündüzleri sürekli emiyor ama gece uyanmıyor kilo alımida çok iyi şükür