nrsly Merhaba kızlar , 4 ay 16 günlük bebeğime 10. Günden beri ocean d3 veriyorum , bugün ki doktor kontrolünde doktorumuz yeterli etki etmediğini , kemiklerinde zayıflık olduğunu söyledi damla sayısını 5 e cıkardı , ve sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmamı önerdi , bu durumla karşılaşan var mı endişeliyim
Sin21 nrsly bana da aynısını söyledi kafasına dokunur dokunmaz kemik zayıflığı var dedi aynı damlayı kullanıyorum
Anneumudu nrsly ben kullanıyorum ama damla olarsk değil sprey olarak günde 1 sprey. 15 günlükten beri kullanıyorum öyle bişey demedi doktorum
Pinkbery nrsly alla alla bende onu kullanıyorum 😐 yani benim kızımda ufak tefek ama hic oyle demedi doktor bize. Sadece d vit 2 yaşına kadar devam edelim dedi acaba onumu kastetti😳 ctesi götürücem sorayım bari. E başka markaya gectiniz mi.
nrsly Deletedmom110 elle muayene etti her yerine bacaklarına kafasına falan baktı , biraz kemik zayıflığı var annesi d vitamini 5 damla damlat dedi , bende çok endişelendim
Fundali Bende hep ocean d vitamini kullanıyorum merak ettim bende pazartesi kontrolümğz var doktora soracağım
nrsly Bu vitamini kullanan anneler bi yorum yapsalar .. yada herhangi bir vitamin ile bu sorunu yaşayan kimse yok mu acaba
Aytndgnkrli nrsly bende kullanıyorum abim ortepedi doktoru sürekli kontrol ettiriyorum maşallah iyi felan diyo
zynpdmr90 nrsly ocean kullanıyorum hiç bi sorun yok ayrıca sağlık ocaklarından nefret ediyorum banada bıngıldak kapanıyor die bağrıp d vitamini kes dedi doktorumuza gittim sadece güldü
Mom9 Pedia kullanıyorum 3damla.herhangi bi sorun yaşamadık. Doktor her şey yolunda demişti 2.ay kontrolünde
Sin21 nrsly hiç birsey sadece 5 damla kullan dedi annemdeydim orda götürdüm kendi doktorumuza sorucam bakalım 🤷♀️
Pinkbery nrsly birde bizde 3 damla kullandık başta sonradan 5 damlaya çıkarmıştı ama hangi ayda acaba onu hatırlamaddım. Kızım 1 yaşında şuan
Deletedmom277 Pinkbery bizde 2 yaşa kadar devam ediyoruz herhangi bir sağlık sorunundan değil. D vitamin sadece kemik gelişimi için değil bağışıklık için de çok önemli. Gribe karşı bir savunma. İçinizi ferah tutun ☺️
nrsly Pinkbery hayır henüz başka markaya geçmedim , bugün eczacı birisine sorup danışacağım damlalardan fark eder mi başka markaya geçmeli miyim diye
Pinkbery Deletedmom277 teşekkürler ya. Ben 1 yaşa kadar biliyorum cunku. Ordan baglantı yapmaya çalıştım:) normal ozaman demekki🤗