QueenMommm Ben hala kara kara düşünüyorum 🤔 eşim sebze yemeği sevmez 🤦🏼♀️ Kayseri yağlaması yapayım dedim ilk defa yapıcam acaba nasıl güzel mi siz neler yaptınız fikir olsun bana da 🥰
tatlibiranneo QueenMommm lahmacun yaptım yani içini ben dışını fırın yaptı 😀 öğlen yaptık yedik Akşama da kaldı
Aloneeee QueenMommm kız yedik bile 🤣 fırında köfte patates mercimek çorbası pilav salata vardı menümde
QueenMommm tatlibiranneo bilmiyorum burada öyle yapan yer var mı fırın bile yok zatem burda 😁 orası neresi doğu bölgesi mi
Derya-Anne QueenMommm ben patatesli taze fasulye kırmızı mercimek çorbası pirinç pilavı yoğurt üşenmezsem bide salata yaparım yanına
Derya-Anne QueenMommm ben fasulyenin yanına çocuklarıma da makarna yapıcaktım ama eşime fasulye yaotim diyince pilav yap yanına yeriz dedi
burnumagelioduuujfklkl QueenMommm dün fırında tavuk patates pilav yapmıştım bugün hiç birsey bulamadım bende öylece oturuyorum🤦♀️
Deletedmom_75 QueenMommm tarhana çorbası mucver patates kavurması semiz.otu salatasi birde.ortaya karisik menu oldu👀