Deryak52 Tombikdonerartikcokpahali Bende poğaça yapacaktım erindim ya pizza çekti canım ama onada erindim😁
HicisleriBakani Tombikdonerartikcokpahali yapilir hamuru iyice yay bolca catalla del ustunu benim pizza hamurumla pogaca hamurum arasinda pek bi fark yok.
Duyulurum Tombikdonerartikcokpahali olur bence, hatta bir poğaça/pizza var hamuru poğaça hamuru ama küçük küçük yapılıyor içine pizza malzemesi koyuluyor, o oluyorsa bu da olur 😅
Tombikdonerartikcokpahali Deryak52 Ya dun canm poğaça cekti bugun yaptım ama firina vermedim yani sekillendirmedim sonra pizza gordum simdide onu canim cekti ahahs 😂😂 yapiiLr mi Ki
Deryak52 Tombikdonerartikcokpahali yapılır tabi üstüne kaşar sucuk koy poğaça pizza oluyor hamileyken pastaneden alır Hergun yerdim
HicisleriBakani Tombikdonerartikcokpahali pogacaydi pizzaydi derken aksam biz de tombik doner yicez belli oldu. Kiz Allah seni o nasil bir nickname nasi canim istedi tam diyetteyken 🙈
Ess92 Tombikdonerartikcokpahali içindekine bağlı bence içinde süt olan hamurdan pizza hamuru olmaz kalın oluyor çünkü. Sadece suyla mayalıyorum ben pişiyi de öyle yapıyorum. Ama bu biraz da damak tadı meselesi tabi 🤷♀️
mel1900 Yani pizza hamurundan maya miktarı olarak fazla olduğu için çok kabarabilir. Ama ince açarsanız sorun olmaz.