Deletedmom55 Kızlar 3,5 aylık bebeğim doktorumuz zimaks şurup verdi ya 24 saatte 1 yarım ölçek yazmışlar bende içinden cıkan kaşığın yarısı kadar verdim uyudu şimdi çok stres yaptım normal dimi bu ölçek
sevda49 Deletedmom55 yarisi kadar veriyorsunuz aslinda dogru yapmissiniz ama ben kesin emin olmak icin cay kasigi ike veriyordum isterseniz oyle yapin sizde
Hacerhacer Deletedmom55 gecmis olsun bizde dun nasladik bu suruba bogaz enfeksiyonu var bizdede. Siz nasil oldunuz
Deletedmom55 Gzlky nasıl korktum kaç aylıktı canım ölçek yarım deyince yarım verdim ama çok midesi bulandı uyudu şimdi uyuyamadım bende birşey olur diye
Deletedmom113 Deletedmom55 uyuması çok normal antibiyotik rahatlatmıştır cnm bende kızıma 2.3defadir veriyorum ve çok güzel.ilac korkma bisi olmaz dozu düşük zaten bebegim 2 aylıktı prematüreydi ve kullandık biz
Deletedmom113 Deletedmom55 ama saatinde duzenli ver o cok önemli sana ne kadar ver demişse dr okadar vet bize 10 gün verin demişti cok şükür
Ademinee Bizde idrar yolu icin kullandık uyku yapıyor biraz doğru 6 aylikken verdim yarıdan biraz fazla demişti doktor
Deletedmom55 Hacerhacer ah canım ishal değil ama sürekli kaka bez değiştirmekten mahvoldum doktoruna sordum kısa sürücekse devam edicem ama olmaz böyle günde kaç kere bez değiştiriyorum
Hacerhacer Deletedmom55 ayni bizdede o kadar cok yapiyorki poposu pişik oldu cok kotu. Kac aylik seninki