Deletedmom_100 Şöyle zevkime göre nadir şeyler buluyorum ya herşeyde pahalı nerelerden giydiriyorsunuz?
Visnelivotka Deletedmom_100 Dolap’tan alıyorum ben. Sıfıra yakın Lc wakıkı, Zara genelde alışveriş yaptığım markalar
fatmasel_ Deletedmom_100 eğer Ankara’da iseniz minicity ve cansın mini mağazasından Alışveriş yapın bn bebeğime ordan alıyorum çok güzel hem de uygun internet sayfası da var bakabilirsiniz
Visnelivotka Deletedmom_100 Geçen ay 8 tane Zara zıbın aldım sıfıra yakındı tertemizdi 170 tl verdim. 😂
Deryak52 Deletedmom_100 Bizim burda çok uygun magazalar var ve ben hamilelikde çok aldım kıyafet evde elbise etek giyilmiyor pek takım giydiriyorum evde
Caglaa94 Deletedmom_100 genelde zara, lcw ve ebebek. Bir de takip ettiğim fenomenler trendyol üzerinden öneride bulunuyorlar onları da arada tercih ediyorum
Mervetnl Deletedmom_100 lcw ve ebebek indirimleri takip ediyorum, e bebekte sezondan farklı alışveriş yapıyorum birde bebek zaten yediği helal giydiği haram mont vs dışında çok para verme taraftarı değilim biraz büyüyene kadar.
Denizanasi92 Deletedmom_100 LCW kodla alışveriş yapıyorum. Üç beş ay giydirilecek şeyler için çok fazla marka alma taraftarı değilim.
Ist2121 Denizanasi92 ben cok denk geldim magazadaki urunler indirimli sitede indirimsiz fiyat olabiliyor. Kod ne kadar avantajli olur bilemiyorum bu durumda. Guzel bir indirim kodu degilse almiyorum kod ile
benoyleuygungordum_ Deletedmom_100 lcw den hep, başka marka 2-3 tanedir. Tasarımları, kumaşı, kalıbı ve fiyatları çok güzel çok memnunum. O kadar yıkayayım hiçbir şey olmuyor