Tugce1234- Bebeğim saat 6 gibi ağlamaya başlıyor ve çok zor susuyor 1 buçuk aylık acaba kolik mi oldu bir bilgisi olan var mı
Zhl123 Vallah benimki de aynı ama benimkinin bir saati yok. Ne zaman sancısı gelirse o zaman başlıyor garibim. Napıcağımı şaşırmış durumdayım . Benim bebeğimde bir aylık. Ne zaman bitcek çok merak ediyorum.
Edaaaaaaaylmz Bizim de aynı durum aynı saatler de alıyor ne denediysek geçmedi kolik sanırım hemşire 4 ayı bulur geçmesi dedi ama bazı kişiler de 6 7 ayı bulur diyorlar 🤦🏻♀️
arenisraa Bebeğim 19 günlük ve aynı durumdan bende mağdurum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim saat 22.30 gibi bir başlıyoruz sabah 8 9 kadar ne yapsam da olmuyor
Edaaaaaaaylmz arenisraa Allah yardımcınız olsun bizim 11 gibi başlıyor gece 4 e kadardı şu som haftalar da masallah diyeyim biraz daha geri çekiliyor krizleri bende her yolu denedim birşey fayda etmiyor emzik sakinleştiyor kucak da gezmek yüzüstü durup sırtını ovalamak
arenisraa Edaaaaaaaylmz amin canım hepimizin 🤲🏻 Neler deniyorum en fazla 2 dakika sakinleştiriyor sonra tekrar aynısı oluyor delirmek üzereyim
Tugce1234- Doktor motis şurubu verdi biraz daha rahatlattı bir sorun deneyin isterseniz göbeğinde fıtık olmasın diye verdi